2018. augusztus 3., péntek

Új termékek a hajápolásomban #15

Mostanában szinte egyáltalán nem vásárolok hajápoló termékeket, mivel nagyon felgyűltek, és igyekszem a nagy részüket elhasználni, mielőtt újakat vásárolnék. Ettől függetlenül a most bemutatott termékek jelentős része még most is újdonságnak számít, és ideje beszámolnom arról, hogy mit gondolok róluk. 


Garnier Fructis Banana Hair Food hajpakolás: nagy népszerűségnek örvendenek mostanában ezek a maszkok, és nem ok nélkül. Megvettem a papajásat is, de egyelőre még csak a banánosat bontottam ki, és azt gondolom, hogy drogériás viszonylatban az egyik legjobb ár-érték arányú pakolások ezek jelenleg. Én csak úgy használom, hogy le is mosom - mert egyébként hajmosás utáni hajban hagyós ápolóként is alkalmazható -, nagyon puha, hidratált lesz tőle a hajam, és jó illatú, de ez az illat sem túl erős.

Garnier Nutrisse hajpakolás: ezt a terméket igazából azért vettem meg, mert az illata pont olyan, mint gyerekkoromban az összes Garnier Fructis terméknek volt. Miután kipróbáltam kiderült, hogy emellett hatásában is egy szuper hajpakolás, nagyon sűrű, gazdag állagú, és elképesztő puhává teszi a hajat.

Balea Tropical Coconut szárazsampon: hatásában átlagos, az illatát viszont sajnos nem tudom elviselni, mivel hihetetlenül erős, és egész nap körbelengi az embert. Megvettem a dinnyés változatát is, kíváncsi leszek, azzal milyen tapasztalataim lesznek majd.

Isana Professional 4-in-1 szárazsampon: remélem, hogy sosem vonják ki. Amit a legjobban szeretek benne, hogy abszolút nem ragad, tapad a haj utána a haj, hanem tényleg olyasmi érzetet ad, mintha frissen lenne mosva, talán kicsit púderes, plusz elvileg UV-szűrő is van benne, ami nyáron különösen jól jön. Drágább, mint a sajátmárkás szárazsamponok általában, 800 forintba kerül, de számomra megéri, biztosan fogok még belőle venni.

L'Oréal Botanicals Pre-Shampoo olaj: ahogy a neve is mutatja, néhány hetente hajmosás előtt szoktam felkenni a teljes hajamra, és a fejbőrömre is. Úgy vettem észre, hogy elsősorban ezutóbbival tesz jót, mivel megszünteti az esetleges irritációt, de a hajhosszt is táplálja. Pár napja elkezdtem használni a termékcsalád samponját is, kíváncsi leszek, együtt még jobban teljesítenek-e majd.

Ezek közül tehát egyedül a Balea szárazsamponra tudom azt mondani, hogy csalódás volt számomra - de lehet, hogy valakinek pedig pont az erős illata miatt jön majd be -, az összes többit csak ajánlani tudom.

2 megjegyzés:

  1. A levendulás olajon gondolkozom, hogy megvegyem, a sampont-balzsamot ugyanis szeretem. Nagyon nagyon régen Garnier hajápolókat használtam és imádtam (avokádós volt talán), lehet újra ki kéne próbálnom őket. Az első szárazsamponom az Isana barna hajra valója volt, ami nem rossz, de kicsit hajlakkosnak érzem a végeredményt. Szóval vagy ezt a 4in1-t fogom kipróbálni, vagy épp most néztem a Nivea új szárazsamponjajt :o

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez is avokádós, szóval a nosztalgiafaktor eléggé ott van :D Ezektől a hajszínre specifikus szárazsamponoktól én félek, szinte mindenki szidja őket :D

      Törlés