2020. január 19., vasárnap

Elfogytak #41

Decemberben és januárban nem igazán sminkeltem, így nem is használtam el túl sok terméket, legalábbis ami a sminktermékeket illeti. A testápolási termékekkel viszont egészen jól haladok, mostanra már csak 2-3 bontatlan tusfürdőm van, ami nálam elég nagy szó. 



Az első kupac mind olyasmi, amire nem pazarolnék túl sok szót, mivel ezeket a termékeket rendszeresen újra szoktam venni, sokadik darabot fogyasztom már belőlük, így valószínűleg ismeritek már őket. A Maybelline Fit Me korrektort és Lash Sensational szempillaspirált valószínűleg mostanában nem fogom újravenni, mert rengeteg kipróbálásra váró korrektor és spirál van a fiókban, amiken szeretnék előbb túljutni. 


A tusfürdők közül mindegyiket nagyon szerettem, a Sol de Janeiro Brazilian 4 Play hidratáló tusfürdőről viszont az a véleményem, hogy nem fizetnék érte annyit, amennyibe kerül. Ezt a kis kiszerelést egy csomagban vettem a Bum Bum Cream-mel együtt, így nem volt annyira húzós, de az illatán kívül igazából semmi extrát nem tudok kiemelni vele kapcsolatban. A fürdősók mellett elhasználtam még egy Balea Salty Coco testradírt is, ami a nevéből adódóan is kókuszos illatú és sószemcsékkel radíroz. Két alkalomra is elég volt nekem, a radírozó hatása eléggé durva, és hagy maga után egy olajos réteget is. A Woodwick mini gyertyák közül a Sea Salt & Cotton és At The Beach illatot égettem el. Kellemesek voltak, de nem túl erőteljes az illatuk. 


Kérastase Aura Botanica Bain Micellaire sampon: kipróbálásra kaptam a Notino csapatától, ebben a bejegyzésben bővebben is írtam róla. Jóval tovább kitartott, mint a pakolás párja - bár ez általában így szokott lenni -, más balzsamokkal is szerettem használni.
Újravenném? Talán, mivel elég borsos az ára. 

Physicians Formula The Perfect Matcha Melting Cleansing Balm: iHerb-ről rendeltem, máshol sajnos még nem is láttam. Egy ideig azt hittem, hogy ez okozta az ekcémámat, mivel akkoriban ez volt az egyetlen új arcápolási termék a rutinomban, de utólag szerencsére kiderült, hogy tévedtem. Nagyon elégedett voltam vele, szuperül lehozta még a vízálló sminket is, egyedül az illata egy kicsit túl erős.
Újravenném? Igen.

BELL HYPOAllergenic Precise Liquid Eyeliner: általában a filces szemhéjtusokat preferálom, de meglepően könnyen tudtam ezzel is dolgozni. A legjobban az tetszett benne, hogy mattra száradt és egész nap tartott - szemhéjalap használata mellett. Nem fogyott el teljesen, de megválok tőle, mert már legalább 2 éve megvan.
Újravenném? Talán.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Gel (mini): a legjobb szemöldökformázó zselé, amit valaha használtam. Kellően pigmentált, így ha valakinek nincs szüksége arra, hogy pluszban kitöltse a szemöldökét, akkor önmagában is elég lehet, és a szálakat egész napra tökéletesen a helyükön tartja. Az enyém a Taupe árnyalat, ami se nem túl hideg, se nem túl meleg tónusú. Én mindig a kis kiszerelést rendelem meg belőle, az is simán kitart körülbelül fél évig napi használattal.
Újravenném? Igen.

Benefit Precisely, My Brow szemöldökceruza (mini): nagyon nem jött be sajnos...Túlságosan kemény volt az állaga, szinte már karcolta a bőröm, ezért végül nem is használtam el teljesen.
Újravenném? Nem.


Ennyi lett volna most, de remélhetőleg legközelebb már jó pár elhasznált hajápolási terméket is mutathatok majd. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése