2020. január 15., szerda

Kedvenc beauty webshopjaim: Feelunique

Tisztán emlékszem rá, hogy valamikor 2013 környékén rendeltem először külföldi webshopból, méghozzá a Feelunique-tól, a szerzeményem pedig egy Yes To répás hajbalzsam volt. Azóta persze már visszatérő vásárló vagyok, így most összeszedtem, hogy mit kell tudni róla. 



A Feelunique szintén angliai székhelyű webshop, így itt sem kell a vámolástól tartani. (2022-es frissítés: Jelenleg 150 euró alatti rendelésnél nincs semmilyen plusz költség az áfaszabályok változásával együtt sem. Ezt írja az oldaluk: "All our orders to EU countries will be delivered duty paid (DDP) for order below 150€ and there will be no additional customs fees for you to pay for orders fulfilled by Feelunique.") A szállítás Magyarországra 60 euró alatti rendelésnél 5.95 euróba kerül, afelett pedig ingyenes. Gyakran vannak 15-20%-os akciók bizonyos termékcsoportokra vagy márkákra, értékhatár nélküli ingyenes szállítás viszont sajnos nem nagyon szokott lenni. A Honey nevű böngészőbe épülő plugin itt is működik, amely automatikusan végigpróbálgatja az adott webshopnál a lehetségesen működő kuponkódokat. Regisztráció után egyébként meg lehet adni egy úgynevezett "My Brand For Life" márkát, aminek a termékeiből utána automatikusan 10% kedvezményt kapsz minden rendelésnél. Ezt körülbelül évente lehet megváltoztatni.

Nemrég vezették be a Beauty Circle hűségprogramot, aminek keretein belül minden a webshopban elköltött 75 font után 5 fontot írnak jóvá a felhasználói fiókban, valamint a születésnapunk előtt is jár egy 20%-os kuponkód. Ezeket a jóváírástól számított 6 hónapig lehet felhasználni.

Számos olyan márka megtalálható az oldalon, ami Magyarországon nem kapható, mint például a bareMinerals, Benefit, Briogeo, Charlotte Tilbury, Cover FX, Emma Hardie, Farsáli, First Aid Beauty, Hourglass, Laura Geller Beauty, Laura Mercier, Lime Crime, NARS, Natasha Denona, NIP+FAB, PÜR, Rituals, Stila, Urban Decay, Viseart, Wet n Wild, Yes To, Zoella Beauty, Zoeva és még rengeteg egyéb.
Ezek mellett van természetesen Maybelline, L'Oréal, NYX, The Ordinary, Smashbox és más nálunk is kapható márkák, de általában szélesebb kínálattal.

Fizetni lehet bankkártyával és PayPallal is, külföldi webshop révén utánvét nincs.
szállítás minden esetben követhető, a rendelés értékétől függetlenül a Trans-O-Flex/Express One futárszolgálat hozza 1-2 héten belül. A csomagok ugyanolyan papírdobozban érkeznek, mint a Lookfantastic esetében, papírral alaposan kibélelve.

Az ügyfélszolgálattal személyes tapasztalatom nincs, még sosem kellett velük felvennem a kapcsolatot, de ha úgy működik, mint a többi angol webshopnál, akkor nem lehet gond.

Összességében én ezt a webshopot is csak ajánlani tudom, bár lehetne gyakrabban ingyenes szállítás, mert azért nem mindig akar az ember 20 ezer forint értékben rendelni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése