2020. január 30., csütörtök

Anti-kívánságlista #8: termékek, amiket nem vennék meg

Elég hihetetlen, de majdnem egy éve volt az utolsó ilyen poszt, ami azért is furcsa, mivel ez az egyik kedvenc bejegyzéstípusom. Most viszont ismét összegyűjtöttem néhány olyan sminkterméket, amelyeket valami miatt nem fogok megvenni.
Állandó disclaimer: az alábbiakban bemutatott márkák egyikével sincsen problémám, ám minden cég kínálatában akadnak olyan termékek, amelyeknek előre tudom, hogy nem venném hasznát, nem keltették fel az érdeklődésem, túl drágának találom őket, vagy éppen nem győztek meg a teszterek alapján.



A Fourth Ray Beauty Face Milk termékcsalád valahogy annyira taszít, hogy el nem tudom mondani, egy felvizezett joghurt jut róluk eszembe valami miatt. Én sem tudom hova tenni, de akármikor meglátom őket, rossz érzésem lesz. A Dominique Cosmetics Celestial Storm palettáról jóformán már csak a nevem hiányzik, annyira passzol az ízlésemhez a színösszeállítás, és legutóbb már csak néhány kattintásra voltam attól, hogy megrendeljem, viszont az utolsó pillanatban elkezdtem róla színmintákat nézegetni, és sajnos csalódnom kellett. A fotók és videók alapján sajnos sokkal kevésbé pigmentált, mint amire számítottam, és a színek sem tűnnek annyira élénknek, így végül örülök, hogy vásárlás előtt tájékozódtam. A Zoeva Authentik Skin alapozóval azóta szemezek, amióta kijött, de tudom, hogy mivel ragyogó finishe van, valószínűleg nem szeretném.
tarte Shape Tape Glow Wand termékéről elsőre szerintem mindenki azt hitte, hogy egy szem alatti korrektorról van szó, mivel a Shape Tape termékcsaládban leginkább alapozáshoz kapcsolódó termékek vannak, a valóságban azonban ez egy folyékony highlighter, amit szem alá is lehet használni - legalábbis a promóképek alapján ez jön le. Jó ideje nem nagyon használok már krémes pirosítókat és highlightereket, egyszerűen nem nyúlok hozzájuk, így ezt is ki fogom hagyni, plusz ez a koncepció is elég fura nekem. A NYX High Glass Illuminating Powder highlighterek esetében a színválasztékkal van problémám, mivel még a legvilágosabb árnyalat is elég sötét, ráadásul ahogy láttam, eléggé csillámosak is. Nemrég elég sok ismerősöm rendelt Pat McGrath rúzsokat, mivel az ünnepek után körülbelül 10 euróért lehetett az egyébként 40 eurós termékekhez hozzájutni. Egy dolog, hogy majdnem 2 hónapba telt, mire a legtöbb emberhez megérkeztek a csomagok, sok rendelést töröltek is, de ráadásul állítólag közel sem annyira különlegesek a rúzsok, mint amennyibe kerülnek. Végül pedig a Fenty Beauty Full Frontal szempillaspirált említeném meg, amely valamiért egyáltalán nem vonz, és az interneten sem látom egyelőre, hogy túl sok szó esne róla, pedig egyébként érdekelni szoktak a márka újdonságai.

Próbáltatok már ezek közül valamit? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése