2020. január 21., kedd

Szerzemények #46 | Notino rendelés

Decemberben és januárban nem igazán vásároltam, leadtam viszont egy nagyobb Notino rendelést - kvázi karácsonyi ajándékként magamtól magamnak -, aminek a fő apropója egy olyan termék volt, amit évek óta szerettem volna már megvenni. 



Volt több hajsütővasam, kipróbáltam a hajvasalóval való göndörítést is, de sajnos sosem sikerült tartós eredmény elérnem velük. A Remington Pearl Wand kúpvasról csupa pozitív véleményt hallottam és olvastam, úgyhogy végre beruháztam rá - és te jó ég, mennyire jól tettem. Eddig néhány óra után teljesen kirúgta a hajam a hullámokat, ezzel viszont még 3-4 nappal később is majdnem úgy néztek ki, mintha frissen készítettem volna őket, ráadásul körülbelül negyed óra alatt az egész hajamat meg tudom csinálni vele. Fogalmam sincs, hogy miben rejlik a varázsa vagy mitől viselkedik ennyire másképp, mint a többi hasonló termék, de a lényeg az, hogy működik, méghozzá nem is akárhogyan.
A Bioderma Sensibio H2O micellás víz fél literes kiszerelését akciósan nagyon jó áron sikerült megrendelnem, és az AVON Nutra Effects Dual Action kétfázisú sminklemosóra is szükségem volt, mert fogyóban van a jelenlegi olajos lemosóm. Ezt a fajtát korábban egyébként még nem próbáltam, de ezeket elég nehéz elrontani.
Nagyon örültem, amikor megláttam, hogy már itthon is elérhető a TRESemmé hajápolási márka, amit sokáig csak Angliában lehetett kapni, így jobb híján a kiutazó ismerősöket kértem meg, hogy vásároljanak nekem. Kezdésnek a Botanique Cactus Water & Coconut szárazsampont rendeltem meg, amit azóta már használtam is, és elégedett vagyok vele, bár igen erőteljes kókusz illata van, úgyhogy aki azt nem szereti, annak nem ajánlom. A Schwarzkopf Professional Mad About Curls hidratáló formázó krémmel kicsit mellényúltam, mert azt hittem, hogy száraz hajra is lehet használni, de kiderült, hogy nedves hajon működik igazán. Szerencse, hogy csak utazó kiszerelésben vettem, ettől függetlenül el fogom használni.
A NYX Vivid Brights szemhéjtusokat sajnos nemrég megszüntették, úgyhogy örültem, hogy még le tudtam csapni egyre a Sapphire árnyalatból, ami a kedvenc kék szemhéjtusom. Jó lenne, hogyha visszahoznák egyébként ezeket más formában, mert tényleg zseniálisak. A Revolution PRO Foundation Mixer sötétítő cseppeket elsősorban az Estée Lauder Double Wear alapozómhoz vettem, mivel a meglevő árnyalat túl világos, eddig viszont random alapozókkal kevertem, mert csak világosító cseppjeim voltak. Ami érdekes, hogy kifejezetten hideg tónusúvá teszi az alapozókat, aminek én annyira nem örülök, mert inkább sárgás árnyalatú a bőröm. Mostanában szeretek különféle szemöldökceruzákkal kísérletezni, és a Maybelline Brow Ultra Slim ceruza Blonde árnyalatban eléggé hasonlít a Catrice Slim'matic Ultra Precise termékére, amit imádok, csak amíg a Catrice 0,05 gramm terméket tartalmaz, addig a Maybelline 9 (!) grammot.
Végül két lakásillatosítással kapcsolatos terméket is beszereztem: a Yankee Candle Evergreen Mist illatviasz tökéletes télre, a Woodwick Vanilla & Sea Salt mini gyertya pedig a neve alapján tetszett meg, de megszagolva én egyáltalán nem érzek benne sós aromát.

Összességében a Remington kúpvasat tehát mindenkinek csak ajánlani tudom, aki esetleg szemezett vele, a többi termékről pedig úgyis beszámolok majd valamilyen formában. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése