2019. december 13., péntek

Márkák, amiket kipróbáltam 2019-ben

Ez a bejegyzés a "Márkák, amiket ki szeretnék próbálni 2019-ben" című poszt visszatekintője. Egy kivétellel sikerült mindent lehúzni a listámról, pedig nem ez volt feltétlenül a cél, és nem is úgy vásároltam, hogy minden áron az összes elemet kipipálhassam rajta. 



Kis híján úgy tűnt, hogy a Briogeo kimarad idén, mivel egyszerűen annyi hajápolóm volt és van is itthon, hogy egyszerűen nem tudtam rávenni magam, hogy megvegyem a vágyott termékeket, ám a hónap elején mégis megrendeltem a Scalp Revival Charcoal + Coconut Oil Micro-exfoliating sampont utazó kiszerelésben, de még nem ért ide. A Kérastase-tól nem csak a vágyott Resistance vonal egyik termékét próbáltam ki, de az Aura Botanica termékcsaládból is elhasználtam egy sampont és pakolást - melyekről ebben a hajápolós posztban írtam. 
Arcápolás tekintetében sajnos nyár elején azóta is ismeretlen okok miatt elég durva ekcéma jött ki a szemem alatt, ami sokáig nem is javult, emiatt teljesen át kellett alakítanom az arcápolásomat és teljesen minimál rutinra váltottam: semmi alkohol, semmi illatanyag, semmi potenciálisan irritáló összetevő. A First Aid Beauty Ultra Repair Cream hidratálót még ezelőtt próbálgattam, de végül kézkrémként használtam el, mivel az arcomra túl soknak bizonyult, a Pixi márkát pedig teljesen el is felejtettem, mert ami érdekelt volna tőlük valószínűleg nem tett volna jót az egyébként is irritált bőrömnek. (Közben kiderült, hogy valószínűleg az ekcémával karöltve érzékeny lettem a szalicilsavra is, a korábban jól bevált The Ordinary szalicilsavas szérum használata után reggelre totálisan bedagadt mindkét szemkörnyékem, pedig oda nem is került belőle, úgyhogy erre a jövőben oda kell figyelnem.)
Az Anastasia Beverly Hillstől nem csak az ikonikus Brow Wiz szemöldökceruzát szereztem be végül, hanem két palettát (Norvina és Alyssa Edwards) és egy szemöldökzselét is. Szerencsére nem csalódtam, mindennel maximálisan elégedett vagyok, a Norvina palettáról még egy ömlengős tesztet is írtam. A Nablától is megvettem két palettát, méghozzá a képen látható Soul Bloomingot és a Secretet. Mindkettőt imádom, fantasztikus a minőségük. A Juvia's Place sem maradt ki a válogatásból, azonban a Nubian Coral 3 palettámtól a vásárlást követően nem sokkal megváltam, mivel bár a minőségével semmi problémám nem volt, valahogy élőben nem inspirált a színösszeállítás, nem vettem elő. A Too Faced-től folyékony rúzst (egyelőre) nem vettem, az ikonokus Better Than Sex szempillaspirált viszont igen, ami gyorsan az abszolút kedvencemmé is vált. A Hangover primer mini kiszerelését egyelőre még csak próbálgatom, túl sok véleményem nincs róla, de biztosan el fogom használni. Végezetül pedig a bareMinerals híres por állagú alapozóját is a kollekciómban tudhatom már egy jó ideje, viszont egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy szeretem-e vagy sem: jól fed és tényleg szépen mutat a bőrön, de lehetséges, hogy inkább a matt változatot kellett volna kipróbálnom.

A jövő évre is tervezek ilyen listát készíteni, úgyhogy hamarosan érkezik az is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése