2019. december 10., kedd

Internetes pénzkeresés | Piackutatási kérdőívek #6 – Magyar Országos Panel, TGM Panel, Daedalus Online

Nagyon régen volt utoljára piackutatós poszt, de egyszerűen nem találtam új oldalakat, amiket érdemes lett volna ajánlani. Most viszont rögtön hármat is hoztam, mindhármat hónapok óta használom. Ha nem tudod, miről van szó, itt részletesen írtam róla, de röviden annyi, hogy az ebben a sorozatban bemutatott oldalakon piackutatási kérdőívek kitöltésével lehet némi pénzt keresni.  


Magyar Országos Panel: ez egy elég friss magyar nyelvű oldal, idén indult, és én azonnal regisztráltam is. A regisztrációnál hozzá kell tennem, hogy itt tapasztaltam olyat először, hogy felhívtak telefonon, és adatot egyeztetettek velem. (061-gyel kezdődő számról hívnak.) A beváltáshoz minimum 2050 pontra van szükség, ez 2500 forintot jelent, amit a bankszámlára utalnak, viszont a GYIK menüpontjuk sokat segít, ott minden le van írva. Egyszer már elértem a kifizetési küszöböt, néhány napon belül meg is kaptam a pénzt, úgyhogy tényleg megbízható oldalról van szó. 
Tudok meghívót küldeni ide is, úgyhogy ha szeretnél regisztrálni, akkor írd meg kommentben vagy valahol privátban az e-mail címed. :)

TGM Panel: magyar nyelvű oldal, heti többször is küldenek kérdőíveket. Egy felmérés átlagosan 0,4-0,7 eurót ér, és 10 eurótól kérhető ki a jutalom PayPal-ra. Megbízhatóan fizetnek, szinte azonnal. 

Daedalus Online: magyar nyelvű kérdőíveket küld, az oldal maga is magyar, de a kivitelezés és a funkciók hagynak némi kívánnivalót maguk után. Az utóbbi időben elég sok kérdőívet kapok tőlük, melyek átlagban 30-75 pontot érnek, de töltöttem már ki 150 pontosat is. 1000 ponttól lehet kifizetést kérni, ami 10 eurót ér, ezt utalják PayPal-ra a kifizetés utáni hónap elején.
Meghívót szintén tudok küldeni e-mailben. :)

Frissítettem egyébként a többi ilyen bejegyzést is, mert több oldalon is jelentősen változtattak, úgyhogy érdemes csekkolni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése