2021. március 26., péntek

Örök kedvencek | Smink #2

Utoljára 5 évvel ezelőtt gyűjtöttem össze az örök kedvenc sminktermékeimet, az azóta eltelt idő alatt pedig bőven lettek újak is. A rendszeres olvasóimnak sok ezek közül nem lesz újdonság, de ha még nem próbáltátok őket, akkor ajánlom, hogy tegyétek meg. 

Az Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place alapozó nem véletlenül tartozik a valaha volt legnépszerűbb termékek közé, legalábbis számomra minden forintot megért. Szuper a fedése, de ami miatt a leginkább szeretem, hogy hihetetlenül tartós, 12-16 órát is simán kibír, ráadásul átfényesedés nélkül. Száraz bőrűeknek ugyanakkor nem ajánlom, mert teljesen lemattul és még kombinált bőrrel sem árt aláhidratálni. Nagyjából ugyanezt tudom elmondani a tarte Shape Tape korrektorról, aminél jobban fedő termékkel nem igazán találkoztam még. Én a szemem alá is használom, de sokan nem szeretik, mert nagyon száraz a formulája és kiemelheti az apróbb ráncokat. A MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ sprayt szerintem keveseknek kell bemutatnom, én az eredeti verziót szeretem a legjobban, és az illatáért is odavagyok. Mindenre használom: smink alá, smink fölé, önmagában hidratálóként, nyáron az arcom felfrissítésére...Fixálni egyébként szerintem nem igazán fixál, de a púderes hatás elvételére és a rétegek egybeolvasztására nagyon jól működik. A the Balm Mary-Lou Manizer szintén egy ikonikus darab, és ez az első és egyelőre egyetlen highlighterem, aminek elértem az alját. Sokat nem áradoznék róla, mivel olvashattok róla különálló terméktesztet a blogon.

A Catrice Slim'matic Ultra Precise szemöldökceruzából már nem is számolom, hányat használtam el az évek során, ami mondjuk nem túl nehéz, mivel elég kevés terméket tartalmaz, de az is benne van, hogy ez a kedvenc szemöldökceruzám. Erről is írtam tesztet, de azóta már egy világosabb árnyalatot használok belőle. Ha életem végéig egyetlen szempillaspirált használhatnék, akkor biztosan a Too Faced Better Than Sex lenne az, mert minden tud, amit egy spiráltól elvárok. Ez TÉNYLEG szétválaszt, mellé pedig dúsít is, ezzel valódi műszempilla hatást eredményez. Rendkívül tartós, csakis kétfázisú sminklemosóval érdemes nekiállni leszedni. A Maybelline Brow Fast Sculpt géles szemöldökspirálból az átlátszó verziót használom, ami anélkül tartja egész nap a helyén a szemöldökszálakat, hogy megkeményítené és természetellenes kinézetűvé tenné őket. Én ennél többet nem igazán várok egy ilyen terméktől. 


Az Anastasia Beverly Hills Norvina paletta az, amitől soha, semmilyen körülmények között nem válnék meg. Van még néhány kedvencem, de ez az, amihez talán a legjobban ragaszkodom. A Catrice Calligraph Pro Precise 24H Matt filces tus szupertartós, szuperfekete, könnyű vele dolgozni, és az ára is verhetetlen. A PUPA Multiplay szemceruzák közül ez a türkiz az egyetlen, ami a birtokomban van, de szeretnék belőle még többet beszerezni, mivel nagyon krémes, nagyon pigmentált és nagyon tartós, ráadásul 38 színben kapható. A MAC Ruby Woo árnyalatú rúzsa az örök kedvenc pirosom, a Retro Matte formula pedig már csak hab a tortán. Végül pedig a Maybelline SuperStay Matte Ink folyékony rúzsról is áradoztam már párszor, összesen 17 árnyalatom van belőle, amelyek közül többről szintén írtam már tesztet.

Nektek mik az örök kedvenc sminktermékeitek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése