2021. március 15., hétfő

A legjobb sminktermékek 1500 forint alatt – szerintem #2

Utoljára 2018-ban készítettem ilyen bejegyzést, és úgy éreztem, hogy megérett a téma egy második részre. Észrevettem ugyanakkor, hogy az előzőhöz képest jóval nehezebb volt az 1500 forintos határ alatt maradni, már a legolcsóbb márkák termékeinek nagy része is a 2000 forintot súrolja. Lehet, hogy érdemes lenne készítenem egy ilyen bejegyzést 3000 forint alatti árkategóriában is?

A Catrice True Skin korrektor az új drogériás kedvencem, aminél jobban már csak a szintén Catrice Liquid Camouflage korrektort szeretem jobban. A True Skint leginkább szem alá használom, mert krémesebb az állaga, a Liquid Camouflage viszont bármit elfed, és van, hogy alapozót sem használok alá, annyira jól beleolvad a bőrbe. A Lovely Oh Oh pirosító szerintem igen közeli hasonmása a NARS ikonikus, Orgasm árnyalatú pirosítójának. Barackos beütésű, arany fénnyel, még highlighter sem kell fölé, tavasszal és nyáron szinte csak ezt szoktam használni.

Teljesen rákattantam a filces szemöldökformázó termékekre, amelyekkel kis szemöldökszálakat lehet imitálni, az Essence Tiny Tip Precise Brow Pen pedig tökéletes lehet azoknak, akik még csak most ismerkednek ezzel a technikával. Ritkán vásárolok az utóbbi években drogériás palettákat, a Catrice 5 In a Box összeállításokból azonban kettőt is megvettem, mert egymáshoz passzoló, jó minőségű szemhéjpúdereket tartalmaznak, mindössze 1400 forintért. Remélem, hogy fogják még bővíteni a színskálát. A végére pedig a kedvenc szemhéjtusomat hagytam, ami a Catrice Calligraph Pro Precise 24H Matt filces tus, és őszintén csodálkozom, hogy nem beszélnek róla többet az interneten. Szupertartós, szuperfekete, könnyű vele dolgozni, és még egyszer sem fordult elő, hogy csak az egyik szememet tudtam volna vele kihúzni egyszerre, ami sok filces és nem filces tussal is előfordult sajnos. 

Ti már próbáltatok ezek közül valamit? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése