2019. november 16., szombat

Elfogytak #40

Néhány hónapja úgy döntöttem, hogy tusfürdő és testápoló stopot csinálok egészen addig, amíg a meglevők nagy részét el nem használom, mert volt idő, amikor 10-15 bontatlan tusfürdő is sorakozott a fiókomban. Egészen jól haladok, lassan felszámolom a készletet és jöhetnek az újak...



Mindhárom képen látható tusfürdőt szerettem, de talán a Balea Relaxing Bali darabja volt a kedvencem ezek közül.

bilou Frosty Mint fürdősó: sajnálom, hogy ezt a márkát nem lehet itthon kapni, mert ezt a fürdősót is szerettem, és ezen kívül is érdekes illatokban kapható.
Újravenném? Igen.

Dove kiwis testradír: említettem már, hogy a kedvencem volt, és jó ideje kizárólag ezt vettem, de sajnos ezt a darabot kivonták a forgalomból, és már csak a másik két illatban kapható, amik annyira nem jöttek be. 
Újravenném? Igen.

Dove Repair Therapy Intense sampon: nem vártam tőle sokat, de kellemesen csalódtam. Kellemes állagú és illatú termék, ami ráadásul nem irritálta vagy zsírosította túlzottan a fejbőrömet.
Újravenném? Igen.

Kérastase Aura Botanica Soin Fondamental pakolás: volt már szó róla hajápolós posztban, és összességében elégedett voltam vele, viszont szokásosan jóval előbb elfogyott, mint a samponja.
Újravenném? Talán, az ára miatt.

Kérastase Résistance Soin Premier Thérapiste balzsam: ezt is mutattam már, hajmosás előtt kellett használni és rendkívül puhává tette a hajam már vizesen is. Sajnos ez is nagyon gyorsan elfogyott, körülbelül 8-9 alkalomra volt elég.
Újravenném? Talán, szintén az ára miatt.

Batiste Hydrate szárazsampon: ez a kedvenc Batiste szárazsamponom, és főleg azért szeretem, mert kellemes, de nem tolakodó illata van, emellett nem hagy látható fehér réteget a hajban. A De-Frizz verziót is próbáltam ebből, de az nem jött be annyira sajnos.
Újravenném? Igen.

got2b Bee Fresh szárazsampon: ha jól tudom, ez a termék egy német influencer együttműködésből született, és bár általában nem hallok jó véleményeket a márka szárazsamponjairól, mégis megvettem. Kifejezetten púderes hatása van a hajon, emiatt nem az a ragacsos, hajlakkos hatása van, amit utálok, de a friss érzet annyira nem tartós.
Újravenném? Talán.


Signal Long Active Nature Elemenst Clove Sensitive fogkrém: csak azért került ide, hogy ajánljak valamit azoknak, akik nem kedvelik a mentolos fogkrémeket, ugyanis ennek nagyon enyhe, kicsit fűszeres íze van. Hatásában egyébként semmi extra nem volt, cserébe viszont kuponnal vagy akciósan egész olcsó.
Újravenném? Talán.

First Aid Beauty Ultra Repair Cream hidratáló: alapvetően az arcomra vettem, de végül a kezemre használtam el. Sűrű, gazdag krém, aminek nincs illata, az én bőrömre viszont egy kicsit túl sok volt már mostanában.
Újravenném? Talán.

Geek & Gorgeous 101 aPAD szérum: írtam róla tesztet a hialuronsavas párjával együtt, viszont az ekcéma miatt egy időre ezt is parkolópályára tettem, és csak az utóbbi 1-2 hónapban vettem elő ismét újra. Szerettem, viszont az azelainsav szerintem nem az én összetevőm - a The Ordinary azelainsavas szérumát sem szerettem -, nem veszek észre túl nagy különbséget, ha használom.
Újravenném? Nem.

BarryM Unicorn Primer Drops: nem titkoltan a Farsáli Unicorn Essence termékére hajaz, ezért is vettem meg. Az illata nagyon édes, cukorkás, maga a termék pedig irizáló részecskéket tartalmaz, de ezek bőrön nem feltűnőek. A hatása körülbelül annyi, hogy az állagának köszönhetően jobban megtapad benne az alapozó, de ezen kívül semmi extra. Gazdaságosnak nem mondanám, mivel 15 ml terméket kapunk és elég gyorsan is fogy.
Újravenném? Nem.

Cover FX Perfect Setting Powder (mini): teljesen átlagos por állagú, színtelen fixáló púder, ami nem annyira bársonyos állagú, mint sok másik, mivel nem tartalmaz talkumot. Nem mondanám, hogy sokkal tartósabb lett tőle a sminkem, vagy később fényesedett át, mint bármelyik másik drogériás púderrel.
Újravenném? Talán.

Make Up For Ever Microfinishing Loose Powder (mini): ez tipikusan az a nagyon finomra őrölt érzetű por, ami szinte azonnal elszáll, lehetetlen túl sokat felvinni belőle és nem is érződik a bőrön, cserébe viszont úgy néz ki, mintha az ember arcát photoshopolták volna, ezekkel viszont én egyáltalán nem szeretek dolgozni, mert az ecset alig veszi fel. Nagyon szép a hatása, száraz bőrűeknek viszont nem ajánlom, mivel tényleg a legapróbb száraz részt is hihetetlenül kiemeli.
Újravenném? Nem.

tarte Shape Tape korrektor (mini) - fair: csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni...hihetetlen a fedése, lerobbanthatatlan, nem mászkál. Ingyenes szállításkor megéri rendelni belőle egy mini kiszerelést - főleg, hogy mostmár 30 árnyalatban kapható -, és bár nem olcsó, én igencsak gondolkodom a teljes méretűn is. Szem alá ugyanakkor nem ajánlom, mert bár csodaszép a hatása, nagyon szárít.
Újravenném? Igen.

Essence mono szemhéjpúder: ezt a változatot már évek óta kivonták, én anno betáraztam belőle, mert kontúrszínként használtam.
Újravenném? Igen, de már nem fogom tudni.

Essence micro precise szemöldökceruza: elég hasonló a Catrice Slim'matic ceruzájához, ami a kedvenc drogériás szemöldökformázóm, ráadásul pontosan ugyanannyi termék is van benne. Az Essence talán lassabban fogy, de ezt is csak néhány hétig tudtam használni.
Újravenném? Talán.

Yves Rocher Feel Stronger szempillaspirál: nem volt rossz, de kiemelkedő sem. Eléggé tapaszt, és számomra túl sűrű az állaga, és nem dúsított eléggé.
Újravenném? Nem. 

NYX Vivid Brights szemhéjtus - Sapphire: imádtam, viszont már jó ideje megvan, ezért mostanra teljesen beszáradt. Amíg viszont még kellően folyékony volt az állaga, addig rengeteget használtam, mivel tartós, nagyon pigmentált és valóban olyan élénk a színe, mint a csomagoláson.
Újravenném? Igen.


Ti mit használtatok el? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése