2019. augusztus 25., vasárnap

Új termékek a hajápolásomban #19

Az elmúlt hónapokban eléggé elhatalmasodott itthon a hajápolóhelyzet, mert elég sok hajra való terméket, és főleg sampont sikerült összegyűjtenem, amiket szépen lassan muszáj elhasználnom - pláne, mivel ki szeretnék majd próbálni egy professzionális márkát, de addig nincs szívem rendelni belőle, amíg ennyi termék vár még arra, hogy elfogyjon. Most ötöt mutatok meg, amiket az utóbbi időben használok. 


Langhaarmädchen szárazsampon: rengeteg negatív véleményt olvastam róla, de nekem szerencsére mindezek ellenére bevált. Nem mondom, hogy életem szárazsamponja, de különösebb problémám nincs vele. Az illata enyhén virágos, és bár némi fehér réteget hagy maga után, de tökéletesen beledolgozható a hajba. Ha reggel befújom vele a hajam, még nap végén is látványos a hatása, de 2-3 napot nem lehet kitolni egy használattal. Ha jól emlékszem, körülbelül 1000 forintba kerül, ami egészen korrekt ár a többi drogériás szárazsamponhoz viszonyítva. 

Langhaarmädchen Intense Repair hajápoló olaj: mini kiszerelésben vettem meg - számomra nagy pozitívum a márkával kapcsolatban, hogy szinte mindenből van ilyenjük, így nem kell rögtön a teljes méretet megvásárolni -, és egészen elégedett vagyok vele. Az illata leginkább kókuszos, az állaga pedig eléggé sűrű. Állítólag hővédő hatása is van, de én csak száraz hajon használom hajvasalás után, így ezzel kapcsolatban nincs tapasztalatom. Nem kell belőle sok, már csak azért sem, mert ha túlzásba viszi az ember, akkor hajlamos kicsit összeragasztani a hajat. 

Pantene 3-in-1 Hair Superfood sampon: állítólag sampon, balzsam és pakolás egyben, ehhez képest én csak samponként használom, mert szerintem nem hidratál annyira, hogy önmagában elég legyen. Pantene termékben nem nagyon csalódtam még, és szerencsére ebben sem kellett, mivel nem irritálja a fejbőröm, nem szárítja a hajam, egy teljesen használható és szerethető sampon számomra.

Kérastase Résistance Soin Premier Thérapiste hajápoló: ez egy olyan sérült hajra való pakolás, amit vizes hajra kell felvinni, rajta hagyni pár percig és utána a szokásos módon megmosni. Nagyrészt azért vettem meg, meg mert Hailey nagyon dicsérte az egyik elfogyott termékes videójában. Valóban puhább és könnyebben kezelhető a hajam, ha mosás előtt ezt használom - már vizesen is -, amit viszont negatívumként tudok említeni az ára mellett, hogy körülbelül 8-9 használat után el is fogyott, pedig nem éreztem, hogy ennyire sokat használtam volna belőle egyszerre.

Redken Extreme Strenght Builder Plus pakolás: ezt viszont megbántam, hogy megvettem...állítólag extrém sérült hajra való, gyakorlatilag viszont szinte semmit nem csinált a hajammal, pedig mindenhol áradoztak róla. Már elsőre is furcsa volt, hogy más pakolásokhoz képest jóval hígabb az állaga, és egyáltalán nem lett hidratáltabb vagy tápláltabb a hajam a használatával. Nagyon hittem benne, heteken át lelkiismeretesen használtam, de rá kellett jönnöm, hogy mivel egyáltalán nem táplál, jobb, ha lecserélem.

Összességében a Redken pakoláson kívül mindennel elégedett vagyok, abban viszont nagyot csalódtam, így nem tudom, fogok-e még próbálkozni a továbbiakban a márkával...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése