2019. augusztus 18., vasárnap

Megbántam, hogy megvettem #13

Mostanában meglepően sok termékben csalódtam, a most bemutatott adag csak egy része ezeknek, mert azóta ismét összejött néhány. A legtöbbet ezek közül nem is tudnám vagy nem akarom elhasználni, úgyhogy kicsit szomorú vagyok, hogy így alakult, de nem lehet mindent szeretni.
Állandó disclaimer: ezzel a poszttal továbbra sem a bemutatott márkákat szidom, hiszen minden cég termékpalettáján vannak olyan termékek, amik kicsit kevésbé sikerülnek jól, vagy nekem személy szerint (!) nem válnak be - ezekről van szó ebben a sorozatban.


Balea szárazsampon hab: emlékszem, hogy az első használat után azt írtam Instagramon, hogy egész jól működik, de többszöri próbálkozásra azért már kiütközött a legfőbb negatívuma - csak abban az esetben használ, ha az ember haja még csak épphogy kezd zsírosodni, utána már nem. Egyébként nem hagy maga után semmilyen maradványt, az illata sem tolakodó, de nekem ennél hatékonyabb termékre van szükségem.

Milani Big & Bigger szempillaspirál: semmit sem szerettem benne. Ragadt, összecsomósította a pilláimat, a keféjével egyáltalán nem tudtam szépen dolgozni, folyamatosan összekentem magam...nem fogom elhasználni sem.

AVON Anew Platinum szemkörnyékápoló: konkrétan olyan volt, mintha hajzselét kentem volna a szemeim alá, ami száradás után ráadásul azonnal elkezdett lehámlani. Próbálkoztam kisebb mennyiséggel is, de ugyanez történt, úgyhogy számomra használhatatlan.

s-he kőpúder: egy rendezvényen kaptam, de sajnos a színe túl sötét és rózsaszínes volt az én bőrömhöz, ami nagyon meg is látszik, mivel kifejezetten erős fedése van. Néhányszor próbálkoztam vele világosabb alapozók fölé, de nem mutatott jól.

s-he highlighter: a legnagyobb gondom az volt vele, hogy highlighterként egyszerűen nem működik, mivel egyáltalán nincs fénye a festékeknek. Szemhéjpúderként talán el lehetne használni, ahhoz viszont nem elég pigmentáltak a színek.

LVLY ajakápoló: nem sokat használt, mivel bár képzett egy réteget az ajkakon, amiktől azok nem száradtak tovább, de konkrét puhító, hidratáló hatása rajtam nem volt. Az illata sem tetszett, mivel nagyon erőteljes, parfümös jellegű.

Catrice One Drop Coverage korrektor: annyira szerettem volna szeretni, de sajnos a színével gondjaim akadtak. A legvilágosabb árnyalatot vettem meg, ami kezdetben tökéletesnek tűnt, de néhány perccel a felkenés után hihetetlenül besötétedett és narancssárgává vált rajtam, ráadásul ahogy utánaolvastam, ez rajtam kívül még elég sok emberrel előfordult. A fedése és az állaga egyébként szuper, de emiatt nem tudtam használni, úgyhogy azóta már tovább is adtam rajta. 

AVON Anew Vitamin C Radiance Maximising szérum: szintén egy rendezvényen kaptam, de sajnos egy használat után megállapítottam, hogy nem leszünk jóban, ugyanis olyan érzete van az arcon, mintha mézzel kentem volna össze magam. Ez az érzés ráadásul nem is múlik el, mintha a termék nem tudna beszívódni, úgyhogy lefekvés előtt le is kellett törölnöm, azóta pedig nem próbálkoztam újra vele - valószínűleg nem is fogok -, így az esetleges hatásáról sem tudok beszámolni. 

Nektek van, ami bevált ezek közül? :)

3 megjegyzés:

  1. A Balea habot nagyon szeretem. :D Mióta kipróbáltam azóta használok néha szárazsampont, én szeretem, hogy nem porol és nincs az az erőteljes illata..
    A Catrice korrektorral én is szemeztem, de éppen emiatt nem mertem megvenni, több helyen olvastam ezt, hogy ennyire oxidálódik..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, lehet, hogy kéne vele tennem akkor egy újabb próbát? :DDD
      Ha nem a legvilágosabbat vettem volna a korrektorból, akkor úgy lennék vele, hogy megpróbálok egy másik színt, de így tényleg nem tudom már melyiket megvenni. :/

      Törlés
    2. Lehetséges, én jó sokat használok belőle. De lehet, hogy azért szeretem, mert én sem olyan nagyon zsíros hajra használom, nálam arra a legjobb a rendes víz és sampon. (-: De tényleg érdekes, előtte nem szerettem szárazsampont használni, mert még koszosabbnak érzem a hajam, mintha rátapadna csak a por olyan diszkomfort érzés....
      Igen, nekem is igen világos a bőröm így inkább nem.....

      Törlés