2021. augusztus 1., vasárnap

Kívánságlista #22 | Catrice őszi-téli szortimentfrissítés 2021

A korábbiaktól eltérő módon most külön-külön mutatom meg a legígéretesebb Catrice és Essence újdonságokat, mivel az Essence szortimentfrissítésről egyelőre még nincs hír sehol. A Catrice eléggé felturbózta a bőrápolási vonalát, ezt ősszel is folytatni fogják, illetve rengeteg új arcra való sminkkel is készülnek. A teljes listát a hivatalos oldalon már meg lehet nézni. 


A Fix + Protect arcpermetben alapvetően semmi említésre méltó nem lenne, csakhogy tartalmaz 20-as fényvédő faktort is. Ez nyilván önmagában nem elég, de frissítésre és egy plusz rétegnek jó lehet. Nem szoktam önbarnítani, de az arcra való Natural Tan Serum mégis érdekes lehet, ami ígérete szerint 2-3 nap után fejti ki a hatását a benne levő erythrulose-nak köszönhetően, az összetevőlista alapján pedig DHA mentes. Az Energy Enzyme Peeling Powder is érdekes, papaja és ananász enzimeket tartalmaz. Végre a Catrice kínálatában is találunk majd mosható vattakorong-alternatívát a Wash Away Make Up Remover Pads személyében. Remélem, hogy kellően puha és hatékony lesz, mert akkor több csomaggal is be fogok szerezni belőle. 
Lassan szinte az összes drogériás márka előrukkolt már valamilyen putty primerrel, a Catrice-nál ez a Grip & Last Putty Primer lesz, ami ráadásul nem tartalmaz olajokat, parabént, alkoholt és parfümöt sem, és jár hozzá egy mini spatula is. Az Ultimate Camouflage Cream korrektor még nem jöttem rá, hogy pontosan miben különbözik az eredeti Camouflage Cream-től, mivel ha jól tudom, még azt is lehet kapni, mindenesetre ilyen is lesz. A Night Repair Lash & Brow Mask egy ricinusolaj tartalmú regeneráló termék a szempillákra és a szemöldökre, ilyesmit használtam korábban az Alverdétől és nagyon szerettem. Végül pedig egy nem olyan izgalmas újdonság, de a színe nagyon tetszik az Ultimate Stay Waterfresh Lip Tint új, BFF fantázianevű árnyalatának, ha ez élőben is ilyen, akkor biztosan beszerzem. 

Remélem, hogy hamarosan az Essence újdonságokról is be tudok majd számolni, addig pedig várom, hogy a fenti termékeket élőben is meg tudjam nézegetni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése