2021. augusztus 16., hétfő

Teszt | Kaleidos Makeup Flower Punk paletta

Június elején érkezett meg életem első Kaleidos rendelése a csodaszép Flower Punk palettával, és amint posztoltam róla, rengeteg üzenetet kaptam, hogy mindenképpen szeretnétek olvasni róla részletesebben is. Az elmúlt két hónapban rengeteget használtam önmagában és más palettákkal kombinálva is, úgyhogy eljött az ideje, hogy megosszam róla a véleményem. 

A csomagolás már önmagában egy mestermű, a dobozzal együtt, amiben érkezett. A paletta teteje tükrös, ezért érdemes állítva tárolni, nehogy valami véletlenül betörje. A tetejében is van egy eléggé méretes tükör, ami teljesen leválasztható a színekről, hagyományos módon felállítani nem lehet. A csomagolás maga valamilyen karton lehet, de egyébként elég masszívnak tűnik, és a mágnes, ami a tetejét a helyén tartja is kellően erős.


A színösszeállítás az egyik legkülönlegesebb, amit az utóbbi időben láttam, ezért is döntöttem úgy, hogy ez nekem kell. Három fényes-csillámos és hat matt árnyalat található a palettában, amik kettes-hármas összeállításokban alkotnak egységet, de egyébként majdnem mindent lehet kombinálni mindennel. 


A formula mesés, ha minden Kaleidos paletta ilyen, akkor biztosan be fogok még szerezni párat. Mindhárom csillámos árnyalatnak van egy duokróm beütése, és egy tapadósabb szemhéjalapon, vagy akár glitterragasztón működnek a legjobban, anélkül hajlamosak potyogni. A zöld (Sun Gazer) egy rétegben is brutális, a kéket (Aloe Cove) és a rózsaszínt (Stained Glass) kell egy kicsit építgetni, inkább topper jellegük van elsőre. A mattok bársonyosak, nem porolnak és egy álom őket satírozni. A neon sárgászöld árnyalatot (Chrolopyll) ujjal szoktam felvinni, mert úgy vettem észre, hogy így sokkal inkább megtartja a zöldes, vibráló tónusát, ecsettel pedig eléggé besárgul. A mályvás (Nouveau) és a sötétzöld (Earthship) szín tud foltos lenni – ahogy a lenti swatchon is láthatjátok majd –, de felépítve és eldolgozva ez már nem látszik. 

Megrendelni a hivatalos webshopból tudjátok, 36 dollárba (~ 10800 Ft) kerül, erre jön még rá a szállítási költség, ami Magyarországra 8 dollár, 100 dolláros rendelés felett pedig ingyenes.

A csomag Kínából jön, én még az áfaszabályok változása előtt rendeltem, ezért semmit sem kellett pluszban fizetnem. A webshopban azt írják, hogy a kifizetett árban minden benne van, így itthon már csak a postai kezelési költség jön rá a csomagra, de ha véletlenül mégis újra kifizettetnék az áfát, akkor a bizonylat ellenében ők visszatérítik azt az összeget. 

Ha jól tudom, nem limitált kiadásról van szó, úgyhogy érdemes lehet valamilyen akciót megvárni a rendeléssel. Én imádom ezt a palettát, megéri kipróbálni! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése