2021. augusztus 5., csütörtök

Kívánságlista #23 | Essence őszi-téli szortimentfrissítés 2021

Végre befutottak az Essence őszi-téli újdonságai, így ezek közül is megmutatom a legizgalmasabbakat. Ahogy a Catrice esetében, itt is eléggé fókuszban van most az arcápolás, illetve az arcra való termékek. 


Az új Hello, Good Stuff! termékek közül szerintem minden izgalmas: érkezik egy Cica Face Cream, amely alkoholmentes és szilikonmentes, egy Herbal Face Mist kamillakivonattal, zöld teával és teafával, egy squalane-os arcszérum és egy levendulás éjszakai maszk – utóbbival kapcsolatban mondjuk biztos megoszlanak majd a vélemények, hogy mennyire van valóban jó hatással a bőrre a levendulakivonat. 
Többféle szemöldökre való újdonságot is kapunk, az After Shape Brow Roller ígérete szerint szemöldökszedés után segít majd megnyugtatni az irritált területet, az Overnight Brow Mask pedig olyasmi, ricinusolajos termék lesz, amit a Catrice-nál is láthattunk.

A Prime+ Studio Multi-Action+Protecting Primer 15-ös fényvédőfaktort tartalmaz és a kék fény ellen is véd. A Multi-use Airbrush Blender engem teljesen a Tati Beauty Blendifulra emlékeztet, engem annyira az sem fogott meg, de biztos van, aki számára érdekes lehet. A Fresh & Fit alapozók megújult formulával kerülnek vissza a polcokra, bár nem tudom, hogy ilyen formában mennyire tud hasznosulni az E-vitamin és a niacinamid. Amire pedig talán a leginkább kíváncsi vagyok, azok az új, hatos szemhéjpúder paletták. A lilán kívül kapható lesz még egy zöld, egy kék és egy bronzos összeállítás, mindegyik igazán hordhatónak tűnik, úgyhogy remélem, hogy a minőségük is megfelelő lesz. 

Ti kinéztetek valamit az újdonságok közül? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése