2019. május 29., szerda

Elfogytak #37

Ha úgy érzitek, hogy régen mutattam már meg az elfogyott termékeimet, akkor jól érzitek, ugyanis legutóbb januárban volt ilyen bejegyzés, amin magam is meglepődtem. Éppen ezért most nem fogok minden termékről hosszasan írni külön, hanem igyekszem egy-egy mondatban összefoglalni a véleményemet. Emellett a következő hetekben valószínűleg meg fog szaporodni az ilyen bejegyzések száma, mivel még van egy pár adag lefotózva, és szeretnék azokról is szót ejteni.


Tusfürdők közül egyértelműen a Dove Sommerpflege volt a kedvencem, ezt bármikor újravenném. A többi közül egyedül a Zoella Bath Latte habfürdőt nem szerettem egyáltalán, a többivel nem volt problémám.
A method tengeri illatú folyékony szappanja egy csoda, tervezem újravenni, és a NIVEA uborkás-matchás testápoló habját is szerettem, viszont egy flakon elég volt belőle, főleg, hogy rengeteg testápolóm vár még elhasználásra. 


A Tetesept megfázás elleni és a Dresdner Essenz Winterbad fürdősókat szerintem már senkinek sem kell bemutatnom, odavagyok értük, csakúgy mint a MAC Fix+ fixáló spray-ért és a Clinique Moisture Surge hidratálóért is. Az Isana 4in1 szárazsamponnal bár a hatását tekintve nagyon meg vagyok elégedve, kifújáskor annyira fullasztó, hogy éppen ezért mostanában nem fogok belőle többet venni. A Rexona Maximum Protection dezodorból már be is szereztem az utánpótlást, a Mane 'n Tail samponból pedig ezúttal a nagy kiszerelést vettem meg. A Rival de Loop Young vízálló szemhéjtus ebben a formájában már nem kapható, nem tudom, hogy az új változat milyen, viszont bár a legtartósabb és legfeketébb szemhéjtusom volt valaha, most egy ideig nem veszem meg ismét, mivel szeretnék mással is kísérletezni. 


A Saffee Cleansing micellás vízről írtam tesztet korábban, szerettem is, de nem fogok rohanni, hogy újravegyem. A NYX Stripped Off arclemosó olaj sajnos nem vált be arra, amire szerettem volna használni, nevezetesen a smink eltávolítására, a L'Oréal Smooth Sugars kiwis bőrradírban pedig a használat közbeni melegítő érzet zavart leginkább. Elhasználtam a The Ordinary High-Spreadability Fluid Primert, ami gyakorlatilag tiszta szilikon, és rá kellett jönnöm, hogy ezt az érzetet annyira nem szeretem, úgyhogy maradok a krémesebb állagú sminkalapoknál. A Garnier Fructis Hair Food papayás és a L'Oréal Elseve Extraordinary Oil kókuszos pakolásával meg voltam elégedve, még az is lehet, hogy újraveszem őket valamikor a jövőben. Az Inecto bambuszos samponját végül anyukám használta el, de nekem sem volt vele gondom, a NIVEA szárazsamponja pedig szerintem egy jó termék, ám nem kiemelkedő.

Ennyi lett volna most, legközelebb a sminkekkel folytatom :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése