2019. június 7., péntek

Májusi kedvencek | 2019

Felfoghatatlan számomra, hogy már június van, mert én agyban még mindig valahol február-március környékén vagyok. Egyik napról a másikra megérkezett az igazi nyári időjárás is, úgyhogy igyekeztem elővenni mindent, ami kompatibilis ezzel a meleggel. 


Az Yves Rocher gránátalmás tusfürdő koncentrátumot a cégtől kaptam ajándékba, és először nem gondoltam, hogy szeretni fogom, mivel nem annyira vagyok oda a gránátalmáért. Tévedtem, mivel sokkal frissebb és gyümölcsösebb az illata, mint feltételeztem, ráadásul tényleg elég belőle mindössze 1-2 csepp. A Garnier Mineral Action Control+ dezodort mindenféle utánaolvasás nélkül vettem nemrég, mivel hasonlít az illata egy régi Rexona dezodorra, amit tiniként használtam. Szerencsére a hatásával is elégedett vagyok, és bár használom mellé a Perspirexet, a kettő kombinációja szárazon tart egész nap. Újravásároltam a The Ordinary Niacinamide + Zinc szérumát, ami továbbra is hatásosnak bizonyul - bár az utóbbi időben megjelent rajtam egy-két bőr alatti pattanás, de ez valószínűleg egy másik terméknek tudható be. Tudhatjátok már, hogy odavagyok a Carmexért, most pedig egy limeos verziót is vettem belőle. Féltem, hogy nem fogom szeretni, mivel nálam csak hagyományos tégelyes változat működik, de szerencsére ennél nem tapasztaltam különbséget a kettő között. Megvettem a Balea 6in1 szárazsamponját is, ami majdnem teljesen ugyanolyan, mint az Isana 4in1 szárazsampon, azzal a különbséggel, hogy kevésbé fullasztó az illata, így ezt valamivel jobban ajánlom. 


Szerintem senkit sem lep meg, hogy dúl a szerelem köztem és az Anastasia Beverly Hills Norvina szemhéjpúder paletta között. Amellett, hogy csodaszép, a minősége is fantasztikus, ezért még azt is hajlandó vagyok elnézni neki, hogy a festékek eléggé porolnak. Tervezek róla tesztet írni, de még nem tudom, mikor fogom tudni abszolválni, viszont Instagram posztban már láthattok róla színmintákat. A Smashbox Photo Finish Primerizer sminkalapja és a PUPA Beauty Touch alapozója együtt nagyon jól működik rajtam, úgyhogy májusban ezt a kombót hordtam a legtöbbet. A primerben azt szeretem, hogy nem túl szilikonos, mégis csodaszépen néz ki vele a legtöbb alapozóm, az alapozó pedig amellett hat természetesen, hogy szuper a fedése. Sokat használtam még a tarte Amazonian Clay pirosító paaarty árnyalatát mini kiszerelésben, ami valószínűleg még így is életem végéig elég lesz, annyira pigmentált.  Végül pedig a Tonymoly Perfect Lips ajaktintát emelném ki kedvencként, melyek közül nekem a Ruby Shocking árnyalat van meg. Ez a legtartósabb ajakra való termékem, és egyáltalán nem olyan, mint egy hagyományos folyékony rúzs, mivel gyakorlatilag nem is érzem, hogy az ajkaimon van.


Gyakorlatilag egy hétvége alatt ledaráltam a The Society című Netflix sorozatot. Az alap történet az, hogy egy csapat középiskolás hazaérkezik egy kirándulásról, és azt veszik észre, hogy a városból mindenki eltűnt rajtuk kívül, nem tudnak sem internetezni, sem telefonálni, a várost pedig egy hatalmas erdő veszi körül, így azt követhetjük végig, hogy mit csinálnak ebben a szituációban. Nagyon remélem, hogy lesz folytatása, mert hihetetlenül élveztem, de akit felkavar az erőszak, annak nem ajánlom, ugyanis vannak benne eléggé meredek részek.

Kedvenc dalok:
The Hives - I'm Alive
The Lumineers - Gloria
Sons Of The East - Nothing Comes Easy
The Decemberists - Traveling On
Seafret - Heartless
The Fratellis - Laughing Gas

Remélem, hogy a június valamivel kevésbé lesz stresszes, mint a május volt - bár erre sajnos kevés az esély -, és hogy végre lemegy a gyulladás a szememről, mert amikor ezt írom, akkor éppen lassan egy hete nem tudok már sminkelni. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése