2019. június 25., kedd

Mi van a postaládámban? #1 | The Body Shop, PUPA, L'Oréal

Facebookon nemrég megszavaztattalak titeket, hogy érdekelne-e titeket "mi van a postaládámban?" típusú bejegyzés, ahol időről-időre megmutatnám, hogy milyen újdonságokat kaptam kipróbálásra cégektől, és nagy arányban győztek az igenek, úgyhogy ennek az első része következik most. 
Leszögezném, hogy ennek a bejegyzésnek egyáltalán nem az a célja, hogy felvágjak vagy dicsekedjek azzal, hogy mennyi mindent kaptam. Az ilyesmi csomagokat inkább Instagramon szoktam megmutatni, emiatt aki csak a blogon vagy Facebookon követ, könnyen lemaradhat róluk, emellett sokakat érdekelhet, hogy milyen újdonságokkal találkozhat az üzletek polcain az elkövetkezendő időkben - számomra legalábbis mindig hasznosak az ilyen bejegyzések és videók, mivel munka mellett sajnos nincs időm rendszeresen feltérképezni a kínálatot. 
Azt is fontosnak tartom leszögezni, hogy az itt bemutatott márkák egyike sem kötelezett arra, hogy a termékeket bemutassam. Amennyiben kifejezetten tartalomért cserébe kapok valamit, azt minden alkalommal jelezni fogom. 


Még májusban jártam a The Body Shop sajtóeseményén - amiről egyébként beszámoló is készült -, a rendezvény végén pedig kaptunk egy csomagot tele újdonságokkal.
A banános hajápoló kollekció régóta érdekelt már, ennek köszönhetően pedig mind a sampont, mind a balzsamot letesztelhetem majd. Sokak örömére több új fátyolmaszk is bekerült a márka kínálatába, melyek közül egy hínárosat és egy Drops Of Youth kollekciósat kaptunk, az érdekes összetevőknél maradva pedig lapult még a csomagban egy Carrot Cream répás arckrém és egy Totally Tangled Ginger gyömbéres testjoghurt is - utóbbit a szülinapi nyereményjátékom nyertese próbálhatja majd ki.


Néhány hónappal ezelőtt megkeresett a PUPA csapata, hogy szívesen együttműködnének velem. Nem tudtam nemet mondani az ajánlatra, mert egyrészt nagyon érdekelnek a márka termékei, másrészt semmiféle kötelességet nem támasztottak velem szemben, én pedig nagyra értékelem, ha egy márka megbízik annyira a bloggerekben, hogy szabad kezet ad nekik a tartalomgyártás során.
Az utóbbi időben elég sok minden érkezett tőlük, például az új Prime Me termékcsalád néhány darabja is, melyek között megtalálható egy porpúder, egy szemhéjalapozó és egy ajak primer is. A púdert egy ideje már próbálgatom és egyelőre elégedett vagyok vele, viszont a szemhéjalapozón úgy veszem észre, hogy eléggé kifog a mostani harminc fok. 
Újdonságok még a Rich Elixir és Lumi Elixir névre hallgató szérumok, melyek érdekessége, hogy önmagukban és smink alá, primerként is használhatók. Ezeket még nem próbáltam, de hamarosan sort kerítek rájuk. 



A Holo arcmaszkok is újdonságok a márka háza táján, ezek közül kettő lehúzható, az arany pedig a lemosós fajta. A rózsaszínt már használtam egyszer, eléggé vicces látvány és szerencsére tényleg lejön egyben. Az Extreme Bronze Face & Body barnító gélt félve próbáltam ki, mert én személy szerint nem túlzottan kedvelem, ha barna vagyok - éppen ezért nálam az önbarnító is kizárva -, de szerencsére a Light árnyalat csak minimálisan színez, és tényleg nem hagy maga után semmilyen ragacsos vagy zsíros érzetet. A Bronzing & Glowing arcpaletta egy igazi univerzális darab, és a színeket is eléggé eltalálták benne szerintem. 



A Sunset Blooming nyári sminkkollekciónak már csak a dobozát is naphosszat tudnám négezetni, a termékek esetében pedig tetszik, hogy kifejezetten bevállalós színeket tartalmaz. A pirosítók elsőre nagyon erősnek tűnnek, arcon viszont nem ennyire durvák, viszont intenzíven fényesek, úgyhogy erre érdemes figyelni. A Made To Last kétfázisú rúzsra nagyon kíváncsi vagyok, mert tudjátok, hogy imádom az extra tartós ajaktermékeket - ez a Red Hibiscus árnyalat egyébként, de van még belőle egy lila is a kollekcióban. 


Végezetül pedig két héttel ezelőtt a L'Oréal fesztivál tematikájú sajtóeseményén jártam, ahol szintén megleptek minket egy kis válogatással az újdonságokból. 
Az Elseve Dream Long termékcsalád nem ismeretlen számomra, ugyanis már egy ideje használom a termékeket és igencsak elégedett vagyok velük, főleg a samponnal. A Stylista termékcsalád bővül egy szárazsamponnal, a The Beach Wave Mist sós hajformázó spray pedig már régóta kapható az üzletekben. Az ilyesmik sajnos az én hajamat nagyon szárítják, úgyhogy valószínűleg egy következő nyereményjátékban megnyerhetitek majd. A Colorista Hair Makeup kimosható hajszínezőket is ismerem már, van belőlük egy lila verzióm korábbról, de még nem próbáltam ki, viszont Krémmánián egész jó véleményeket lehet olvasni róla.
Visszatért a BB C'est Magic BB krém is, ami a korábbi Skin Beautifier megújult verziója. Én sajnos a medium árnyalatot kaptam belőle, amit nem fogok tudni használni, mivel túl sötét, csakúgy, mint az Infallible More Than Concealer korrektort, amiből viszont már használok egy világosabb színt és csak ajánlani tudom. Érkeznek új olajjal dúsított Color Queen mono szemhéjpúderek is, ezeket inkább a természetes árnyalatok kedvelői fogják szeretni, külföldön viszont kaphatók belőlük eléggé extra színek is. Arcra való termékek tekintetében a Glow Mon Amour kollekció bővül egy rózsás árnyalatú folyékony highlighterrel és egy dinnye illatú pirosítóval is - sajnos utóbbit még mi sem láttuk, de képek és videók alapján mindenképpen szeretném majd beszerezni -, a Bronze Please bronzosítók pedig nem csak szépek a rajtuk található levélminta miatt, de hatalmasak is. 

Remélem, hogy érdekesnek vagy hasznosnak találtátok ezt a fajta bejegyzést, és írjátok meg, hogy lenne-e igény ilyesmire továbbra is. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése