2019. június 10., hétfő

Szerzemények #44 | Joy-napok, Glambot, Cult Beauty...

Mostanában ismét beszereztem néhány olyan kozmetikumot, amelyekről úgy gondolom, hogy érdekes lehet szót ejtenem, ráadásul ezúttal is van néhány tétel, amit lehúzhatok a kívánságlistámról. Az utóbbi időben elég sok mindent rendeltem online is, ami korábban nem annyira volt rám jellemző, úgyhogy ez a poszt betudható egy webshop ajánlónak is. 


A Joy-napokat viszonylag gyorsan letudtam, és nem is szereztem be túl sok mindent. A legkevésbé érdekes dolog egy nagy doboz Veet Easy-Gelwax hideggyanta, amire 50%-os kupon volt. Ritkán használok sminklemosó kendőt, de néha életmentő tud lenni, viszont ebből szinte sosem veszek drágát, ezért az Isana Young 5in1 verzióra esett a választásom. A Signal Long Active fogkrém épp akciós volt, így gondoltam, hogy ezt is kipróbálom, mert kicsit ráuntam a Himalaya Herbals fogkrémeimre mostanában. A Gliss Kur Repair Booster hajápoló adalékot már nézegetem egy ideje, és bár eléggé szkeptikus vagyok az ilyenekkel, kuponnal úgy gondoltam, hogy belefér. Még nem próbáltam, de Krémmánián sajnos nem olvastam róla túl jó véleményeket.
Rúzsok közül rögtön három is landolt a kosaramban, amikhez mind féláron jutottam hozzá. A Maybelline Super Stay Ink Crayon 40 Laugh Louder árnyalatban azóta már többször is volt rajtam, és nagyon elégedett vagyok vele. Bár nem olyan tartós, mint a folyékony Super Stay Matte Inkek, ám jóval könnyedebb viselet náluk. A L'Oréal Infallible 2in1 folyékony rúzsokat már ismerem, ezért vettem most egy újabb színt, ami az 506 Red Infallible névre hallgat. A Max Factor Lipfinity Velvet Matte rúzst az üzletben swatcholtam meg, a 005 Matte Merlot árnyalatba pedig elsőre beleszerettem, így ez is jött velem haza.
Végül pedig három The Body Shop terméket is vettem: elsősorban az új Paint In Colour szemhéjpúder palettára fájt a fogam, amit volt alkalmam élőben is kipróbálni a tavaszi sajtóeseményen. A Cactus Blossom kollekcióból mindenképpen szerettem volna valamit, és végül a tusfürdőre esett a választásom, amely tökéletes lesz nyárra, a vaníliás fürdőbomba pedig...hát, az meg csak kellett :D 


Glambotról csupa mini kiszerelésű terméket rendeltem, mert 5 darab mindössze 15 dollárba került, ráadásul egy ingyenes szállítást is sikerült elcsípnem. A Glambot egyébként egy olyan oldal, ahol emberek eladhatják az alig használt sminktermékeiket, a cég ezeket fertőtleníti, majd továbbadja. Rengeteg új, bontatlan termék is van fent, plusz sok ikonikus high-end termékből utazó kiszerelést is árulnak, és limitált kiadású dolgokra is le lehet csapni, ha esetleg lemaradtunk róluk. Én most rendeltem tőlük először, viszont több embert is ismerek, akik rendszeresen vásárolnak itt, és eddig még mindig elégedettek voltak.
Benefit the POREfessional primer és a Stila Stay All Day folyékony rúzs bontatlan volt, a tarte Amazonian Clay pirosító, a Make Up For Ever Ultra HD púder és a NARS Velvet Matte Lip Pencil pedig talán ha egyszer volt használva. A szállítás egyébként 10 dollár hozzánk, és Amerikából jön a csomag, úgyhogy figyelni kell a vámra, viszont szinte mindig él valamilyen kedvezményes kuponkód az oldalon - például az én fenti linkem is, amely egy affiliate link, és amivel ha 25 dollár feletti értékben vásárolsz, 10 dollár kedvezményt kapsz, valamint nekem is ugyanennyit írnak jóvá.


Cult Beauty-ról* megrendeltem két - pontosabban három - ikonikus terméket is, amiket már régen kinéztem. Az Anastasia Beverly Hills Power Duo szettben van egy teljes méretű Brow Wiz szemöldökceruza, és egy mini Dipbrow Gel szemöldökzselé, ami egyébként egyáltalán nem tűnik mininek, gyakorlatilag az általam használt szemöldökformázókból ekkora a teljes kiszerelés. Megvettem a BECCA Shimmering Skin Perfector highlighter utazó kiszerelését is Moonstone árnyalatban, amibe először Bécsben szerettem bele tavasszal, és akkor döntöttem el, hogy ezt mindenképpen szeretném a kollekciómban tudni.
Lookfantasticról** is rendeltem, ahol a Westlab Epsom Salt fürdősó éppen akciós volt, úgyhogy ebből is vettem egy csomaggal, de a rendelést elsősorban a bareMinerals Original por állagú alapozó miatt adtam le, amivel már évek óta szemezek, de csak most sikerült rávennem magam, hogy ténylegesen ki is próbáljam. Ebből a Fair árnyalat pont jó jelenleg a bőrömhöz. Megláttam, hogy végre van készleten a Clinique Take The Day Off sminklemosó balzsam is utazó kiszerelésben - bár azóta láttam, hogy már a Müllerben is lehet kapni, ráadásul átszámolva ugyanennyire jön ki -, úgyhogy gyorsan lecsaptam rá, az Origins micellás víz minta pedig ajándékba járt.

*Affiliate link, mellyel az első 50 font feletti vásárlásodból 10 font kedvezményt kapsz, és nekem is ugyanennyit írnak jóvá. A szállítás ezen az oldalon 40 font felett ingyenes, azalatt 5 fontba kerül. 
**Affiliate link, mellyel az első 25 font feletti vásárlásodból 5 font kedvezményt kapsz, és nekem is ugyanennyit írnak jóvá. A szállítás itt mindig ingyenes, nincs minimum összeghatár. 


Remélem, hogy érdekesnek találtátok, és ha kíváncsiak vagytok valamelyik termékre, akkor biztos, hogy előbb-vagy utóbb fel fog majd tűnni valamelyik posztban :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése