2019. június 22., szombat

Elfogytak #38

És igen, még mindig vannak elfogyott termékeim, ráadásul nem is kevés. Ezúttal sem húzom az időt részletes leírásokkal, mert ez még mindig egy hónapokkal ezelőtt elfogyott adag, amiben van minden - testápolás, arcápolás, hajápolás és jó adag smink is. 


Tusfürdők közül a Dicora Urban Fit sárgadinnyés illatút és a The Body Shop mandulatejes-mézeset abszolút újravenném, a többi eléggé átlagosnak bizonyult. 
A Bath & Body Works hab állagú szappanokról több elhasznált flakon után kiderült, hogy brutálisan szárítják a kezem, így ezekből valószínűleg többet nem fogok venni, pedig a Marshmallow Pumpkin Latte illatúval egyébként nagyon elégedett voltam. Ugyanezt tudom elmondani az Yves Rocher arany tea folyékony szappanról is, azzal a különbséggel, hogy ennél nem vettem észre szárító hatást. 
A Dove gránátalmás testradírt imádtam, bár nem ez az illat a kedvencem belőle, de azóta már újra is vettem, és nem is használok mellette másik testradírt. A Barnängen All Over Rescue testbalzsamból csak egy mini kiszerelésem volt, viszont imádtam mind az illatát, mind a hatását, ősszel lehet, hogy meg fogom venni nagy kiszerelésben is. A Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream testápolóból is csak egy minit vettem, és bár az illata tényleg isteni, a teljes árát szerintem nem éri meg, nem venném újra. 
A NIVEA vaníliás kézkréme is elfogyott, amit főleg azért szerettem, mert nem volt túlzottan parfümös. Szerettem, megfelelően hidratált, de mivel ebben is szeretek kísérletezni, ezért valószínűleg nem fogom újravenni. A Garnier Neo dezodorokról volt már szó korábban, rengeteg flakonnal elhasználtam különböző illatokból, és bár most éppen mást használok, csak ajánlani tudom. A Himalaya Herbals Stain Away fogkrémmel elégedett voltam, bár én nem vettem észre fehérítő hatását. Csak ezt a márkát használom, ha fogkrémekről van szó, a típust viszont mindig váltogatni szoktam, úgyhogy meglehet, hogy valamikor még visszatérek majd hozzá. 


Az Isana aktív szenes samponjáról olvashattatok már korábban egy hajápolós bejegyzésben. Szerettem, kifejezetten jól tisztított, az állaga viszont továbbra is nagyon fura volt. A Garnier Fructis Coco Water balzsam az egyik legjobb drogériás hajápoló, amit valaha használtam. Nem csak az illata csodás, de a hatása is, mivel ténylegesen éreztem hidratáló hatását is. Az Isana Professional Oil Care balzsam ezzel ellentétben teljesen átlagos volt, ezt nem venném meg ismét. 
Szárazsamponok közül egyértelműen a Batiste Hydrate verzió a kedvencem. Hatás tekintetében az Isana 4in1-nal is elégedett vagyok, viszont hihetetlenül fullasztó, szabályos köhögőrohamot kapok, ha ezt használom. A Balea dinnyés szárazsamponnak sajnos túlzottan erős volt az illata, nem bírtam elviselni, és a hatása sem volt elég, a Schauma pedig egy teljesen átlagos szárazsampon.
A got2b Oh My Nude Silky Done hajápoló spray engem a Gliss Kur kifésülő permeteire emlékeztet, és teljesítményében is hasonló, de nekem sajnos nem volt elég a hidratáló hatása. A Bioderma Nodé DS+ sampon az egyetlen, ami segített a fejbőrömön, és kúraszerűen használva szerencsére már nem tapasztalok irritációt és korpásodást, úgyhogy ebből mindig van itthon. A Bleach London Hair Elixir hajápoló olajra a vége felé már nagyon ráuntam, mivel hatalmas kiszerelés volt, úgyhogy ezt sem venném meg megint. 


Nem gyakran használok sminklemosó kendőket, de van, amikor nagyon jól jönnek, így azért mindig van itthon 1-2 csomaggal. Az Avon True Nutra Effects micellás kendőit nagyon szerettem, mert egyrészt tényleg hatékonyan távolították el a sminket, másrészt nem csípték a szemem, és a Sephoráé sem volt rossz, viszont annál nem voltak elég nedvesek a kendők az én ízlésemnek. Az Innisfree It's Real Squeeze kiwis maszknál ismét rájöttem, hogy a fátyolmaszkokat nem nekem találták ki, tényleg nem tudom, kinek van akkora arcfelülete, ami ehhez kell...
Az Yves Rocher Pur Bleuet kétfázisú sminklemosót továbbra is imádom, csakúgy, mint a Geek & Gorgeous 101 HA 5 Light szérumot, ezek minden bizonnyal fel fognak még tűnni a rutinomban. A Geek & Gorgeous Smooth Out hámlasztóval elégedett voltam, de most ilyen téren is kísérletezős kedvemben vagyok, így ezt egyelőre nem fogom újravenni. A The Body Shop Drops of Youth szérumot szerettem, meglepően gyorsan beszívódott, de az árát sajnos sokallom - ezt a darabot egyébként nyertem -, és ugyanez a helyzet a Kiehl's Turmeric & Cranberry Seed arcmaszkkal is, amiből egy minta kiszerelésem volt, és ráadásul az utolsó néhány használatra való bele is száradt a tégelybe, pedig mindig alaposan rázártam a tetejét.
Az essence #instaperfect alapozóját nagy nehezen elhasználtam, ám sajnos nem vált be: nem mutatott szépen a bőrömön és túl tartósnak sem bizonyult. A NYX Proof It! szemhéjalaptól többet vártam, a márka HD szemhéjalapozója sokkal tartósabbá teszi a sminket, úgyhogy inkább azt ajánlom ehelyett. Három szempillaspirál is elfogyott, a Maybelline Snapscara, a the Balm Mad Lash illetve a Benefit Roller Lash mini változata. Ezek közül mindhármat tudom ajánlani, de ha kedvencet kéne választanom, akkor a Maybelline Snapscarát mondanám. Az Urban Decay All Nighter és a NYX Matte Finish sminkfixálókat szerintem senkinek sem kell bemutatnom, közülük az Urban Decay-t venném újra, mert a NYX kicsit túl alkoholos volt. A p2 kék szemceruza pedig sajnos valamiért megkeményedett és használhatatlanná vált, erről túl sokat nem is tudok mondani. 

Kérlek írjátok meg, hogy mit preferáltok jobban: ha minden termékről külön írok - mint korábban -, vagy ehhez hasonlóan csoportokba szedve röviden összefoglalom, hogy szerettem-e vagy sem az adott dolgot. 

6 megjegyzés:

  1. A Neo dezodort én is kedveltem, de sajnos kivonták közben :( Legalábbis nekem ezt mondták..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát akkor másik után kell majd néznem, ha a jelenlegiek elfogynak :/

      Törlés
  2. A Neo-t tuti, hogy kivnoták, mert nálunk a DM-ben is kilistás termékek voltak, az utolsókat hoztam el Joy-napokon :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ejj, akkor tényleg valami új után kell majd néznem...

      Törlés
  3. Nekem a régebbi típusú elfogytak jobban tetszett, de ha ilyenre van időd, így is jó! A Maybelline Snapscara spirált én is imádom, főleg azért, mert nem kenődik el, ami nálam nagyon nagy szó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínű, hogy vissza fogok majd térni azokhoz, de szerintem beleőrültem volna, ha most ennyi termékről jópár hónap távlatából hosszasan írnom kellett volna :D
      Igen, én is meglepődtem, hogy elég tartós a Snapscara, bár hozzá kell tenni, hogy nekem nem jön le csak vízzel.

      Törlés