2019. május 26., vasárnap

Zsákbamacska | Mi volt a Krémmánia Beauty Boxban? #4 - 2019 tavasz

Idén tavasszal sem maradtunk Krémmánia Beauty Box nélkül, melyet a benne szereplő márkák láttán azonnal tudtam, hogy meg fogok rendelni. Végül úgy alakult, hogy Éviék küldtek nekem egyet - innen is nagyon szépen köszönöm még egyszer -, ráadásul előbb érkezett, mint a hivatalos szállítás időpontja, így én már a rendeléskor tisztában voltam a tartalmával. 




Az Aromax argánolaja pont jól jött most, mert a The Ordinary verziója már fogyóban van, és ezt szoktam néhány hetente pakolásként kenni a hajamra hajmosás előtt. Az AVON True Matt hatású rúzs nem újdonság számomra, csakúgy, mint a Carmex gránátalmás ajakápolója sem, hiszen tudhatjátok, hogy hatalmas Carmex rajongó vagyok. A Bourjois ikonikus pirosítóját talán meglepő, de még sosem használtam, ebből a Le Duo Blush verzió lapult a dobozban. A Helia-D Botanic Concept frissítő arcpermetre nagyon kíváncsi vagyok, mert bár magamtól sosem szereztem volna be - mivel nem is tudtam, hogy létezik ilyen terméke a márkának -, de imádom az arcpermeteket, főleg nyáron. A Dove Intensive Repair sampon és a Mixa Hyalurogel Rich hidratáló jól fog majd jönni, mindkettőt szeretném tesztelni, viszont most még nem fognak sorra kerülni, ugyanis rengeteg sampon és hidratáló krém várja, hogy kibontsam. A Love Beauty & Planet Tropical Hydration tusfürdője hihetetlenül aranyos, ilyen kiszerelésben már samponom és balzsamom is van a márkától, és legszívesebben eltenném őket utazáshoz, de valószínűbb, hogy csak úgy el fogom majd használni őket. Az Oriflame Tender Care univerzális balzsamot sem próbáltam még, a Signal Long Active Nature Elements Clove fogkrémből pedig pont a Joy-napok alkalmával szereztem be egyet, úgyhogy el vagyok látva.
Ami annyira nem csigázott fel, az a Biola Bio Goji & Alaria Time Control szérum és a Les Sens de Marrakech szappanja, utóbbi illatát sajnos nem is tudom elviselni, de a natúrkozmetikumok kedvelői minden bizonnyal örülnek neki. 





Összességében úgy gondolom, hogy a - számomra - két kevésbé érdekes termék ellenére megint sikerült egy szuper dobozt összeállítani, ráadásul nem elég, hogy a 12 termékből 11 teljes kiszerelésű volt, de a termékek összértéke is ennél a kiadásnál volt a legmagasabb. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése