2018. december 9., vasárnap

Novemberi kedvencek | 2018

Szerintem soha nem vártam még ennyire az év végét, mint most, és nagyon örülök, hogy már csak alig két hét maradt az évből karácsonyig. A bloggal - meg egyébként az Instagrammal is - kicsit megcsúsztam, jóval kevesebb bejegyzés volt összességében, mint általában szokott lenni, aminek több különböző oka van, és azt hiszem, jövőre át kell majd gondolnom elég sok mindent ezzel kapcsolatban, de most legalább újra van poszt, méghozzá a novemberi kedvenceimről.


Az Alverde Jungle Breeze tusfürdő nem éppen télies illat, mégis szívesen használtam, mert frissítő, kicsit citrusos beütésű, és én mindig szeretem az ilyesmit. A The Body Shop Frosted Plum testvaj ezzel ellentétben egy meleg, kuckózós termék, ami sajnos jelenleg nem kapható, mert még tavalyról maradt meg egy kicsi belőle. A Neutrogena Hydro Boost hidratáló krémzselét bloggerrendezvényen kaptam, de egyébként is szemeztem már vele, mivel tudhatjátok már, hogy életem kedvenc arckrémje a Clinique Moisture Surge, ez pedig eléggé hasonlít rá. Nem tudok dönteni, hogy melyiket szeretem jobban, a Neutrogena kicsit jobban hidratál talán...Arcápolásnál maradva a Saffee Cleansing micellás vízről már olvashattatok nemrég tesztet, azóta is használom és szeretem. A kezeim ismét borzasztó állapotban vannak, amin a Helia-D intenzív hidratáló kézkrém valamelyest segített, de azért még mindig nem az igazi a dolog. Mindenesetre gyorsan beszívódik, semleges illata van, és jól hidratál, az nem a termék hibája, hogy hihetetlenül hideg van kint, és én nem hordok kesztyűt soha.


A kis tégelyben a Fenty Beauty Pro Filt'r alapozóból van néhány használatnyi, amit egy kedves barátnőmtől kaptam kipróbálásra, mivel ő megvette a teljes kiszerelést. Az a helyzet, hogy ez az első alapozó, amitől tényleg nem fényesedik át a bőröm a nap végére, egy csoda, tényleg, és gondolkodom rajta, hogy meg fogom venni. A Lovely Oh Oh pirosítója szerintem simán hasonmása a Nars Orgasm-nek, egyszerűen gyönyörű, és olyan fénye van, hogy highlighter sem kell mellé. Amióta csak megvan, az őszi-téli időszak sztárja nálam a Maybelline The Burgundy Bar paletta, egyszerűen imádom, de szerintem ezt már tudjátok. A Lovely Vampire Lashes szempillaspirált az első néhány használatkor nem szerettem, de ez az első spirál, aminél én is tapasztalom, hogy egy rövid állás után sokkal jobb az állaga. Tetszik, bár a kedvenceimet nem sikerült letaszítania a trónról, de megéri kipróbálni. Mostanában szívesebben nyúlok a krémesebb rúzsokhoz, ami nálam csodaszámba megy, viszont a L.O.V LipAffair rúzsok Selma's Courage árnyalata többször is előkerült novemberben. Nem túl tartós, de cserébe jól pigmentált, szép a színe, és nem szárít. 


Novemberben megnéztük a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei filmet egy kedves barátnőmmel, ami kapott hideget, meleget, és valahol értem is azokat, akik kritizálják, nekem viszont tetszett, mert szerintem kicsit másképp állok hozzá, mint a legtöbben. Számomra ez az egész sorozat olyan, hogy örülök, hogy végre ismét kapunk a Harry Potter világban játszódó filmeket, amik ráadásul még egész jól hozzák is hangulatban az eredetit, de nem gondolok bele túl sokat, és őszintén nem is annyira igénylem, hogy minden film önmagában is egy kerek egész legyen. 

Ezen kívül túl sok dolog nem történt, jártam a NIVEA karácsonyi bloggerrendezvényén, amiről beszámoló is készült, azon kívül pedig dolgoztam. Sokat.

Kedvenc dalok:
Two Sheds - You
The Vaccines - All My Friends Are Falling In Love
Mumford & Sons - If I Say
Mumford & Sons - Delta
Tom Odell - If You Wanna Love Somebody
The 1975 - Sincerity Is Scary
Gregory Alan Isakov - Caves
BROODS - Everything Goes
Dido - Hurricanes
William Fitzsimmons - Angela
Novo Amor - Emigrate

Ezek voltak tehát a novemberi kedvenceim, nem tudok többet írni ide :D

4 megjegyzés:

  1. Szerintem még én sem vártam ennyire az év végi szabadságot, mint most! Azért nagyon remélem, nem fogsz teljesen lemondani a blogról :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne is mondd, kicsit több, mint egy hét, és vége!

      Törlés
  2. A Maybelline palettát én is imádom még mindig. :) Én is nagyon várom a karácsonyi leállást, jól fog esni 1-2 nap amikor csak nézhetek ki a fejemből. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk azért van ügyelet, de nem fogok egész nap a Facebook előtt ülni, az biztos :D

      Törlés