2018. december 1., szombat

Megbántam, hogy megvettem #10

Mostanában ismét elég gyakran selejtezem a sminkjeimet, és elkezdtem kiszórni elég sok mindent, amik csak a helyet foglalják, de nem szívesen nyúlok már hozzájuk, így akadtak a kezembe az alábbi termékek. Sajnos a folyékony rúzsokat higiéniai okokból nem fogom tudni továbbadni, pedig van belőlük még rengeteg a fiókban, amitől szívem szerint megválnék, de ez van.
Állandó disclaimer, hogy nem a bemutatott márkákat szeretném lehúzni ezzel a poszttal, hiszen minden cég termékpalettáján vannak olyan termékek, amik kicsit kevésbé sikerülnek jól, vagy nekem személy szerint (!) nem válnak be, ezekről van szó ebben a sorozatban.


Revolution SophX paletta: ez egy rendkívül furcsa történet. Írtam erről a palettáról tesztet, teljesen odavoltam, hogy mennyire pigmentált, mennyire tetszenek a színei, aztán hirtelen azon kaptam magam néhány hónappal később, hogy már nem tetszik - és mástól is hallottam ugyanezt. A minőségével továbbra is meg vagyok elégedve, egyedül a színek nem tetszenek már valamiért...de szerencsére találtam neki új gazdát, úgyhogy jó helye lesz.

Colourpop Super Shock Shadow - Bae: szoktam használni, viszont az állagával nem vagyok maximálisan elégedett. Elég száraz és darabos ez a szín, ráadásul konkrét csillámdarabok vannak benne, és csak ujjal lehet használni, bár ezutóbbi számomra nem negatívum. Rendeltem mostanában más árnyalatokat is ebből a formulából, úgyhogy kíváncsi leszek, azok hogyan teljesítenek majd. Mindenesetre ez is marad a kollekciómban, mert egyébként gyönyörű.

Catrice Prime and Fine Dewy Glow fixáló spray: addig rendben van, hogy fel kell rázni, mert az alján valóban vannak fényes részecskék, azon kívül viszont arcra felfújva semmit sem csinál. Fényt nem ad, a sminket sem teszi tartósabbá, úgyhogy igazából teljesen feleslegesnek tartom fújkálni.

NYX Lip Lingerie folyékony rúzs - Beauty Mark: sajnos a legtöbb Lip Lingerie termékről elmondható, hogy eléggé beleülnek az ajkak ráncaiba, és bár fizikailag nem szárítanak, de azt a látszatot keltik, mintha teljesen kiszívták volna a nedvességet az ember ajkaiból, ennél az árnyalatnál viszont ez még inkább kijön, és nem mutat szépen.

Rimmel Provocalips folyékony rúzs - 410 Not Guilty: ez az árnyalat itthon nem volt elérhető, külföldről rendeltem, de magával a színnel nem sikerült megbarátkoznom, valahogy nem áll jól, és a másik, piros árnyalathoz képest úgy veszem észre, hogy a tartóssága sem az igazi. Lehet, hogy próbálkozom még majd vele, de a másik színt, ami megvan ezekből sokkal szívesebben használom.

Ha próbáltátok már ezek közül valamelyiket, írjátok meg a véleményeteket, mert kíváncsi vagyok rá. :)

2 megjegyzés:

  1. A Bae-t használtan vettem, azt hittem, az előző tulaj nem figyelt rá rendesen, és kiszáradt, de ezek szerint nem csak én vagyok elégedetlen a formulával.. az összes többi CP SSS-em remek (illetve még a mattokkal nem vagyok teljesen kibékülve, de hát nem is azt éri meg a legjobban beszerezni a márkától), de ez siralmasan poros állagú, nem is használtam már egy jó ideje, kidobás lesz a vége szerintem :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Főleg ahhoz képest siralmas, hogy a mostani karácsonyi kollekciós SSS konkrétan nedves...

      Törlés