2018. november 18., vasárnap

Beszámoló | NIVEA karácsonyi bloggerrendezvény

Nemrégiben meghívást kaptam a NIVEA ünnepi hangulatú bloggerrendezvényére, amelyre csütörtökön került sor. Nem egy szokványos esemény volt ez, mivel leginkább köszönetképp szervezte a cég azon bloggerek, videósok, influencerek részére, akik az év során együttműködtek velük - tudhatjátok már, hogy én is részt vettem néhány idei kampányukban -, ezért eléggé családias volt a hangulat. Előre szólok, hogy ez nem lesz egy hosszú bejegyzés, a képek miatt viszont mindenképpen szerettem volna megírni.


A TOPRUM rooftop barban voltunk, ahol én már jártam korábban egy rövid ideig egy másik esemény kapcsán, és már akkor is lenyűgözött, hiszen nem csak a kilátás, de maga a hely is csodaszép és hangulatos. Miután megnézegettük az újdonságokat, asztalhoz ültünk, és finomabbnál finomabb ételek közül válogathattunk, én például szarvasgombás sültkrumplit kértem parmezánnal. Egyébként én Andival, Rékával, Orsival és Gabival ültem egy asztalnál, beszélgettünk a blogolásról/videózásról, na meg az élet nagy dolgairól, ahogy az lenni szokott. Volt egy kis kvíz is, ahol a márkával kapcsolatos kérdésekre a helyes válaszokért cserébe ajándékcsomagokat nyerhettünk, melyek megvásárlásával egyébként idén is az SOS Gyermekfalvakat támogathatjuk. 
Igazából ennél több nem történt, egy ebédelős-beszélgetős ünnepi hangulatú délutánt töltöttünk el, a képek viszont magukért beszélnek:
















Még egyszer köszönöm szépen a meghívást a NIVEA csapatának, nagyon jól éreztem magam, nektek pedig remélem, hogy át tudtam kicsit adni a rendezvény atmoszféráját a képekkel. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése