2022. január 30., vasárnap

Új termékek a hajápolásomban #26

Amióta tíz év után rávettem magam, hogy végre elmenjek fodrászhoz, teljesen megváltozott a hajápoláshoz való hozzáállásom. Addig hiába használtam bármit is, egyik termék sem tudta igazán megoldani a problémáimat, folyamatosan tüzet oltottam, most viszont a termékek valódi hatását tudom megtapasztalni. 


Unásig emlegettem már, hogy a Pantene az egyik kedvenc drogériás hajápoló márkám, és szerencsére az Intensive Repair 3 Minute Miracle balzsamban sem kellett csalódnom. Kicsit gélesebb, csúszósabb állaga van, mint a hagyományos balzsamnak, egyáltalán nem nehezíti el a hajat és könnyebben kezelhető tőle. A TRESemmé Care & Protect Heat Defence hővédő spray egy szuper választás az olcsóbb árkategóriából, nincs telenyomva alkohollal és kicsit mintha a szöszösödést is kezelné. Egy ideje már nem vettem sajátmárkás szárazsamponokat, de az Isana Multi Effekttel tettem egy próbát, ami milliónyi dolgot ígér, de ezek őszintén nem annyira hatnak meg. Elég fullasztó illata van, ezért ablak nélküli helyiségben nem ajánlom használni, a hatása viszont megfelelő, de nem hiszem, hogy újraveszem majd. 
A The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density hajszérumot valójában már hónapok óta használom többé-kevésbé rendszeresen, de kiforrott véleményem eddig nem volt róla, mert azt gondoltam, hogy hosszú távon fogja kifejteni a hatását. A fodrászom hívta fel rá a figyelmem, hogy tele vagyok babahajakkal, amit nem tudtam hova tenni, mert semmi konkrét termék nem jutott eszembe, ami ilyesmit okozhatna. (Sőt, egészen odáig azt hittem, hogy azok a rövid szálak a hajvasalás miatt letöredezett hajszálaim, de biztosított, hogy ezek újonnan nőttek.) Aztán eszembe jutott ez a szérum. Úgyhogy ezek szerint tényleg működik. A Moroccanoil hajolajjal kapcsolatban említettem már, hogy pozitív csalódás volt, amikor megvettem ezt a mini kiszerelést, de mostanában már hajlok arrafelé is, hogy ha elfogy a jelenleg használt hajolajam, akkor ezt fogom megvenni nagyobb kiszerelésben. 

2 megjegyzés:

  1. A pantene tenyleg nagyon jo 😊 a tobbit nem ismerem, bar en nem is vasalom, hő nelkuli hajvasalas kene 😝

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem még az én életemben feltalálják! :D

      Törlés