2022. február 11., péntek

Januári kedvencek | 2022

A január sok pihenéssel telt nálam, és hónap végén a sminkkollekciómat is kiselejteztem, úgyhogy sok olyan termék került elő, amiről elfeledkeztem vagy kicsit háttérbe szorult az újdonságok mellett, ezeket a következő hónapokban többet fogjátok látni valószínűleg. 

A The Body Shop citromos kollekciója és ezzel együtt a kézmosó isteni szerintem, igazi citrom illata van a termékeknek, nem a mosogatószer-autóillatosító jellegű. Semmi extra, mégis szívesen használom. A Love & Plums illatból rendesen bevásároltam decemberben, és az elmúlt időszakban szinte csak ezt a testvajat használom, mini kiszerelésben, mert egy teljes kiszerelésűt nem igazán tudnék elhasználni. Úgy emlékeztem egyébként, hogy a The Body Shop testvajak túl nehezek a bőrömön, de ennél nem tapasztalom ezt, nem marad utána semmi fura érzet. A Revox Just Peptides 10% szérum egy meglepően könnyed formulájú szérum, hidratáló alatt sem érződik soknak, de mostanában van, hogy csak önmagában használom estére. Az Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix szemkörnyékápolóból talán egy Krémmánia Boxban volt egy mini kiszerelés még régebben, amit úgy gondoltam, hogy ideje elhasználni. Nem használok rendszeresen szemkörnyékápolót, és ennél sem tudom, hogy lesz-e bármilyen hosszú távú hatása, de kellemes érzés használni, nem könnyezek tőle és gyorsan be is szívódik.

A Maybelline Express Brow Satin Duo szemöldökceruza Dark Blonde árnyalatban jól passzol a szemöldökömhöz és a hajamhoz, kicsit melegebb, aranyosabb árnyalatú, mint amit egyébként használni szoktam. Az utóbbi években a nagyon vékony szemöldökceruzákat preferáltam, de ezzel is természetes hatást lehet elérni, és ami meglepett, hogy a másik oldalán található porral is könnyű dolgozni, jól megtapad a szemöldökszálak között. Az mondjuk biztos, hogy előbb fog elfogyni, mint a ceruza. Decemberben először rendeltem kettőt a Lethal Cosmetics Gel Liner zselés szemhéjtusokból, amelyek közül januárban a Vinyl névre hallgató lila árnyalat lopta be magát a szívembe. Szinte pontosan olyan színe van, mint a tégelyben, krémes állagú és nagyon-nagyon tartós. 

Forrás: Netflix

Januárban a csapból is az Archive 81 / A 81-es számú archívum című sorozat folyt, főleg azt emelték ki, hogy mennyire nyomasztó és para, úgyhogy félve bár – mert a konkrét ijesztgetést nem szeretem, a nyomasztás jöhet –, de belekezdtem én is. 8 rész, viszonylag gyorsan végezni lehet vele, én nagyjából 2-3 nap alatt végig is néztem. Nem kifejezetten ijesztegetős, viszont parának para, és elképesztő elborulttá válik a sztori a végére. Persze cliffhangeresen végződött, de valószínűleg lesz folytatása. 

Kedvenc dalok:
Elefánt - Kösz
The Faint - The Geeks Were Right
George Ezra - Anyone For You

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése