2022. február 16., szerda

Kívánságlista #24 | Catrice/Essence tavaszi-nyári szortimentfrissítés 2022

Az Essence és a Catrice hivatalos német oldalain már megtalálhatók az idei tavaszi-nyári újdonságok, a teljesség igénye nélkül ezekből szemezgettem most, és mutatom meg a számomra legérdekesebb termékeket. A Catrice szortimentje egyébként már kapható a Notino oldalán, az Essence-ről még nincs hír, és ahogy láttam, a szokásos kiárusítás sem kezdődött még el itthon. 


Fénykorukat érik jelenleg az alacsonyabb fedésű, színezett hidratáló jellegű alapozók, a Catrice 24H Hyper Hydro Skin Tint és az Essence Hydra Hero Hydrating Tinted Cream is ebbe a trendbe illeszkedik. Az Essence-szel már találkoztam a Müllerben, a legvilágosabb árnyalat nekem egy kicsit sötétnek tűnt, a Catrice-ből sokkal több árnyalat elérhető lesz. A Catrice Ultra Last² fixáló spray alkohol- és parfümmentes, érintésálló és vízálló végeredményt ígér, ez a termék érdekel talán a leginkább az újdonságok közül. A Catrice PRO Hint of Mint paletta ránézésre nagyon bejön, szeretem a kékeket és a barnákat együtt, az Essence Welcome to Miami paletta pedig azért került ide, mert az olcsóbb márkák kínálatában még mindig elég kevés színes szemhéjpúdert találni, kérdés, hogy ez mennyire lesz pigmentált és tartós a szemeken. 

Tavalyhoz képest valamivel kevesebb arcápolási újdonsággal találkozni az új szortimentekben, de azért így is akad néhány. A Catrice Sensitive Gel-to-Oil Cleanser arclemosóhoz hasonlót drogériás viszonylatban eddig nem igazán láttam még, itthon talán a Geek & Gorgeous Jelly Joker ilyen, úgyhogy kíváncsi leszek a véleményekre, hogy mennyire működik. A Glow Vit C Power Shots ampullák is érdekesek, elvileg 12% C-vitamint tartalmaznak, egészen pénztárcabarát áron. Az Essence kínálatába többször használatos, cseppentős ampullák érkeznek majd, Daily Drop of Beauty Sleep és a Daily Drop of Energy változatban, utóbbi szintén C-vitaminos. 

Persze a most bemutatott termékeken kívül rengeteg más újdonság is érkezik majd hamarosan a boltok polcaira, szemöldökre, ajakra való termékek, nézzetek rá, ha érdekel. 

2 megjegyzés:

  1. Varom mar, remelem a legtobb azert dm-ben is kaphato lesz, sajnos a Mullerekbe mennek a jobb cuccok 😅

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha ez igaz, de mostmár a Notinon is lehet általában mindent kapni, bár ott meg ugye nem lehet megnézni, megfogdosni :D

      Törlés