2022. január 3., hétfő

2021 kedvencei | Testápolás, arcápolás

2021-ben rengeteg újdonságot kipróbáltam, nem is volt egyszerű összeszedni a kedvenceimet. Szokás szerint olyan termékeket válogattam össze, amelyeket az év nagy részében folyamatosan használtam, kategóriák szerint.

Az év régi-új felfedezettje volt az Adidas Smooth tusfürdő, amit évekkel ezelőtt használtam, de megváltoztatták a csomagolását, és ezért azt hittem, hogy megszűnt, és csak egy véletlen folytán eszméltem rá, hogy szerencsére még mindig kapható. Az illatáért vagyok oda, ezért az nem nagyon érdekel, hogy radírozó hatású, de egyébként kellemes érzés. A Rexona Maximum Protection mellé idén fedeztem fel a Dove Care & Protect dezodort, ami nemcsak hatásos, de kellemes, semleges tisztaságillata van, ami nem is túl erős. Több naptejet is kipróbáltam tavaly, de leggyakrabban a PUPA Multifunction Sunscreen Milk Spray-t használtam, amit lehet, hogy már nem lehet kapni. A márka többi napozáshoz való termékét is szeretem, ez viszont a kiszerelése miatt volt különösen jól használható, egyszer sem égtem le mellette. Mivel egyelőre megtaláltam a tökéletes parfümöt, ezért ritkán kísérletezem magamtól illatokkal, de a Sol de Janeiro Brazilian Crush Cheirosa '40 test- és hajpermetet szinte azonnal megvettem, ahogy az azonos illatú testápolót kipróbáltam. Télen és nyáron is szívesen használom, eléggé édes, szilvás-vaníliás beütése van szerintem. 

A Farmacy Green Clean sminklemosó balzsamból jelenleg csak limitált kiadások vannak itthon, így ez került a képre is, de egyébként a sima, hagyományos verziót vettem többször újra, és tesztet is írtam róla tavasszal. Szeretnék még más hasonló termékeket is kipróbálni majd, de azt hiszem, hogy ez olyasmi lesz, aminek mindig kell majd lennie itthon. A NIVEA Hydra Skin Effect micellás arclemosó gél most télen kicsit szárítja a bőröm, de egyébként hetente többször is használtam az év során, a FOREO-val is tökéletesen működik, úgyhogy már be is szereztem belőle az utánpótlást. Szintén ebből a termékcsaládból az éjszakai gél-krémet emelném még ki, aminek tényleg ilyen furcsa, hibrid állaga van, és felkenés után érezhető, hogy nem az azonnal beszívódós fajta. A The Ordinary Lactic Acid 5% + HA hámlasztó jobban bejött, mint például a glikolsav, tetszik benne, hogy olyan, mintha vizet kennék az arcomra. Lehet, hogy ha ez elfogy, akkor megpróbálkozom az erősebb párjával is. A RevitaLash Advanced szempillaszérum nem egy olcsó dolog, én kipróbálásra kaptam még régebben, viszont tényleg hatásos, mostanában már nem is nagyon kell használnom, mert majdnem túlságosan is sok szempillám van. 

A korábbiaktól eltérően a hajápolásnak egy külön bejegyzést fogok szentelni, mert ott önmagában is viszonylag sok termék került a listámra, ezt hamarosan olvashatjátok majd.

1 megjegyzés: