2021. május 15., szombat

Elfogytak #48

Ismét megtelt a doboz, amiben az elhasznált termékek csomagolásait gyűjtöm, úgyhogy itt az ideje egy újabb elfogyott termékes bejegyzésnek. A hajápolási termékeket és sminkeket viszont egy következő alkalommal mutatom majd meg, mert azokkal együtt már tényleg maratoni lenne ez a poszt. 


A tusfürdők közül a Le Petit Marseillais görögdinnyés-bazsalikomos változat abszolút befutó, korábban még nem találkoztam olyan márkával, ami ennyire jól ötvözte volna a fűszerek és gyümölcsök illatát. A Cetaphil tisztító oldatot nem szerettem, nagyon fura, szappanos állaga volt, egyáltalán nem éreztem utána tisztának sem az arcomat, sem a testemet.

The Body Shop Rich Plum kézkrém: nagyon sajnálom, hogy ez a limitált kollekció nem tért vissza tavaly télen, a végsőkig tartalékoltam ezt a kézkrémet, már csak az illata miatt is. 
Újravenném? Igen.

Kneipp Seele Baumeln Lassen fürdősó: nagyon örülnék neki, ha ezt a terméket valamilyen formában visszahozná a Kneipp, mert bár anno, amikor kiárusították, betáraztam belőle, de a feltankolt készleteim már igencsak fogyóban vannak. Szinte pont ugyanolyan illata van, mint a Dolce & Gabbana Light Blue parfümnek, friss és citrusos. 
Újravenném? Igen.

Geek & Gorgeous 101 Jelly Joker lemosó: írtam róla tesztet, úgyhogy a bővebb véleményemet ott olvashatjátok, de nagyon szerettem, sminklemosásra is használtam. 
Újravenném? Igen.

NIVEA MicellAir Expert sminklemosó kendő: nem használok rendszeresen sminklemosó kendőket, egy-egy csomag azonban mindig van a fiókban itthon, és ez az egyik kedvencem. Szépen leszedi a sminket, kellően nedvesek a kendők is, de persze ez még önmagában nem elég egy teljes arcos smink eltávolítására. 
Újravenném? Igen. 

Rohto Skin Aqua SaraFit UV Essence SPF50+ fényvédő: sajnos már nem igazán lehet kapni sehol, pedig nagyon szerettem. Egyaránt használtam az arcomra és a testemre is, mert pillanatok alatt beszívódott, nem hagyott maga után ragacsos érzetet, és ami a legfontosabb, hogy soha nem is égtem le mellette.
Újravenném? Ha lehetne még kapni, akkor igen.

La Roche-Posay Anthelios SPF50 fényvédő permet: ezzel szoktam "újrakenni" a fényvédőt az arcomon napközben, bár a szemsmink hajlamos összegyűrődni alatta. Azt ígéri, hogy mattít is, ami szerintem túlzás, de egyébként a célnak tökéletesen megfelel, mindig van belőle a táskámban a tavaszi-nyári időszakban.
Újravenném? Igen.

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly (mini): önmagában nekem egy kicsit kevés volt, de egyébként egy nagyon egyszerű, géles hidratáló ez, ami illatmentes és pillanatok alatt felszívódik. 
Újravenném? Nem.

Glow Recipe Blueberry Bounce lemosó (mini): főleg a FOREO-val használtam, mert egy nagyon zselés állagú, csúszós állagú termékről van szó. Egyáltalán nem szárította a bőrömet, és összességében nagyon kellemes érzés volt megtisztítani vele az arcom.
Újravenném? Igen.

Estée Lauder Advanced Night Repair szérum (mini): nem értem a hype-ot. Az én bőrömet mindössze ragacsossá tette és elnehezítette, de semmilyen pozitív hatását nem vettem észre, pedig becsületesen elhasználtam, és elég sokáig elég is volt ez a pici flakon. 
Újravenném? Nem.

Paula's Choice RESIST Barrier Repair hidratáló retinollal (mini): nagyon kellemes, szuperkönnyű állaga volt annak ellenére is, hogy ez elvileg szárazabb bőrre kifejlesztett krém. Hosszabb távú hatását ennyiből nem vettem észre, de mint hidratáló, tökéletesen meg voltam elégedve vele.
Újravenném? Igen.

Banila Co. Clean It Zero Original sminklemosó balzsam (mini): körülbelül három használatra volt elég, azt viszont ennyiből is le tudtam szűrni, hogy az állagát nem szerettem, mivel túl darabos volt, és a kezemben sem olvadt fel teljesen. Illata egyébként nincs, és a sminket is jól lehozta, de van más, amit szívesebben használok.
Újravenném? Nem.

Glow Recipe Avocado Melt Retinol Eye Sleeping Mask szemkörnyékápoló (mini): egy utazó szettben volt, magamtól biztosan nem vettem volna meg. Elhasználhattam, egészen kellemes volt, de a melegebb hónapokban biztos, hogy túl sok lett volna a krémes állaga. 
Újravenném? Nem.


Az itt látható termékeket pedig mind láthattátok már korábban, a legtöbbet ezek körül rendszeresen újra is vásárolom. Főleg a NIVEA Love Splash tusfürdőt, ahogy a mellékelt ábra is mutatja...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése