2021. május 9., vasárnap

Zsákbamacska | Mi volt a Krémmánia Beauty Boxban? #8 - 2021 tavasz

A legújabb Krémmánia Beauty Box a tudatos bőrápolás jegyében készült. A Krémmánia csapata ezúttal is elküldte nekem – amit ezúton is nagyon köszönök :) –, így már a megjelenés előtt belenézhettem.

Azt előzetesen lehetett tudni, hogy a dobozban található 10 teljes és 1 utazó kiszerelésű termék, valamint 4 minta termék lefed majd egy teljes hatlépéses rutint: arctisztítás, tonizálás, szérum, hámlasztás, hidratálás és fényvédelem. 


Az Annabelle Mineralstól 5 darab mosható sminklemosó korong került a dobozba, aminek nagyon örültem, mert ezekből sosem elég. Szintén arctisztításhoz érkezett még egy COSRX Low pH Good Morning arclemosó gél 50 ml-s kiszerelésben, ami az állaga miatt nyárra pont jó is lesz. Az Estée Lauder Micro Essence Skin Activating Treatment Lotionből egy 7 ml-s deluxe mintát kaptunk, ami egy esszencia, és elvileg ragyogásfokozó hatása van. A Kiehl's Clearly Corrective Dark Spot Solution C-vitaminos szérumot sajnos nem fogom tudni használni, mivel szalicilsavat tartalmaz, és ugyanez igaz az Ilcsi ParadiC-Vit pakolásra is. Utóbbi eltávolításához egyébként járt egy lemosókesztyű is. A Kiehl's-től volt még két tasakos minta is a dobozban a Hydro Plumping Re-Texturizing koncentrált szérumból, ami intenzív hidratálást ígér. 


Az Officina márka eddig ismeretlen volt számomra, de ha jól sikerült utánanéznem, akkor a Helia-D dermokozmetikai márkája ez, akiktől a Hydra Concept hialuronsavas boostert vagy szérumot próbálhatjuk ki, én az utóbbit kaptam. Ez pont kapóra is jön, mert a Geek & Gorgeous HA 5 Rich szérumom nemsokára elfogy. A Revox márkáról már hallottam, de még nem használtam tőlük semmit – most viszont fogok, méghozzá a Just Niacinamide 10% szérumot. (2021. május 10-23. között a REVOX20 kuponkóddal 20% kedvezmény jár a Revox arcszérumokra a Lovebrands webshopban.) A termék, amelyre a legkíváncsibb vagyok az egész dobozból, a Neutrogena Bright Boost bőrmegújító arcradír, amiben AHA-savak is vannak a fizikai hámlasztó szemcsék mellett. 

A fátyolmaszkok rajongói is örülhetnek, mivel kettő is volt benne a dobozban: a Garnier görögdinnyés-hialuronsavas maszkja már öt perc alatt kifejti hatását, a Mizon Joyful Time maszk különlegessége pedig, hogy csiganyálat tartalmaz. Végül pedig egy Secret Key Pink Racoony arc- és szemkörnyékápoló hidrogél tapaszt is tartalmazott az összeállítás. 

Engem nem zavarnak a minták és utazó kiszerelésű termékek, mert jobban szeretem, ha valamit először kisebb méretben tudok kipróbálni, de szerintem még ezzel együtt is megérte a doboz, ha magamnak vásároltam volna sem csalódtam volna, pláne, hogy még semmit sem használtam korábban ezek közül. 

3 megjegyzés:

  1. Szerintem is jól sikerült ez a doboz, sajnálom, hogy nem tudtam megvenni (elfelejtettem sajnos, másnap jutott eszembe :D :( ). Ahogy nézem én mindent el tudtam volna használni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én magam körül azt látom, hogy ez most egy elég megosztó doboz lett, de többen vannak, akiknek tetszett. :D

      Törlés
    2. Annyiból nem bánom, hogy a sok teljes kiszerelés pl. fátyolmaszk, ami igaz, hogy tényleg teljes, de valahogy mégis csalódás.... Régen imádtam ezeket, most is elhasználtam volna de venni ezer éve nem vettem. :)

      Törlés