2021. április 9., péntek

Márciusi kedvencek | 2021

Márciusban főként a jól megszokott és bejáratott kedvenc termékeimet használtam, de azért tudok mutatni néhány újdonságot is. 

A NIVEA Love Splash tusfürdőt már csak elvétve lehet megtalálni, ezért én alaposan betáraztam belőle, egészen pontosan ezen kívül még 5 bontatlan flakonnal rendelkezem, úgyhogy ki fog tartani egy ideig. Változatlanul imádom, márciusban is ezt használtam leggyakrabban. A Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Foam arctisztítót a márkától kaptam kipróbálásra a termékcsalád micellás vizével egyetemben – amit még egyelőre nem bontottam ki –, és már néhány használat után igen jóban lettünk. A legtöbb arctisztítóval ellentétben ezt egy kis vízzel kikeverve előbb kézben fel kell habosítani, és utána eloszlatni az arcon. Száraz bőrre nem ajánlom, mert elég erőteljesen tisztít, vannak olyan napok, amikor én is túl szárítónak érzem. A Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly egy nagyon egyszerű, géles hidratáló, ami illatmentes, pillanatok alatt felszívódik. Én legtöbbször hialuronsav vagy matrixyl szérum fölé használom, önmagában kicsit kevésnek érzem. A Klorane Aquatic Mint szárazsamponról volt már szó nemrég a hajápolási újdonságokról szóló bejegyzésben. Továbbra is nagyon szeretem, igazi frissen mosott hatást lehet vele elérni. 

Korábban nem használtam ehhez hasonló, azonnal megszáradó ecsettisztító folyadékokat, a KIKO ecsettisztítóját azonban nagyon megszerettem, mert 2-3 perc száradás után máris használható az ecset, és a festékeket is szinte maradéktalanul eltávolítja. Persze általában rendesen, vízzel és szappannal tisztítom őket, ezt tényleg akkor vetem be, ha valami miatt elfelejtettem. A KIKO Super Colour szemhéjtust Niki ajánlotta nekem a megszűnt NYX Vivid Brights helyett, és szerencsére igaza volt, majdnem teljesen pótolni tudja. A KIKO egy kicsit kevésbé élénk és vizesebb állagú, de használat közben ez alig tűnik fel. A tarte Shape Tape korrektort folyamatosan használom, márciusban viszont szinte alig használtam alapozót, hanem ezt tettem fel helyette a teljes arcomra. A Laura Mercier Caviar Stick krémes szemfesték rosegold árnyalatából egy minim van, és alapvetően nem is vagyok annyira oda az ilyesmi termékekért, ez viszont önmagában, szemhéjalap nélkül is egész nap tart, a színe pedig gyönyörű. Gondolkodom rajta, hogy többet is be kellene szereznem belőle...

Kedvenc dalok:

Hiperkarma - Boldog még
Kaukázus - Fotocella
Billy Talent - I Beg To Differ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése