2021. április 24., szombat

Termékek, amelyeket megbántam, hogy NEM vettem meg

Nem tudom, veletek történt-e már olyan, hogy a kedvenc terméketeket megszüntették – velem sajnos igen, nem is egyszer. De az sem kevésbé bosszantó, amikor olyan termékeket vonnak ki a forgalomból, amiket szívesen kipróbáltam volna, és még évekkel később is eszembe jut, hogy bár ne vártam volna a megvásárlásukkal. Ebben a bejegyzésben ilyen kozmetikumokról lesz szó. 


A Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest EDT 2018-as nyári kiadás volt, és az eredeti Light Blue-t is imádom, így ez még inkább vonzott. Valami miatt mégsem szereztem be akkor, és mindig, ha eszembe jut vagy meglátom valahol, sajnálom. A The Body Shop Rich Plum termékcsalád az eddigi legnagyobb kedvencem volt a karácsonyi limitált kiadások közül, és ha beszereztem volna a testpermetet, talán még mindig tudnám használni. 
A The Body Shop Naked Skin korrektor ikonikus volt egy időben, még kívánságlistás bejegyzésben is írtam róla, 1-2 éve viszont megszüntették, így nem tudtam kipróbálni. A Lime Crime Squash árnyalatú folyékony rúzsa nagyon különleges volt, igazi sütőtök árnyalat, nem a megszokott narancs, és azóta sem találtam hozzá hasonlót, pedig szívesen hordanám. A Huda Beauty Neon Obsessions paletták közül az összes tetszett, de gyakorlatilag egyik pillanatról a másikra kerültek le a webshopokból. A W7 nemrég kijött hasonmásokkal, a teszteket megnézve azonban közel sem ugyanolyan a minőség, így azokat nem fogom megvenni. A Melt Cosmetics Muerte palettáról is lemaradtam, pedig tudtam, hogy limitált kiadás, de azt nem, hogy ennyire. Főként a benne található zöldek és kékek miatt fáj a szívem, mert igencsak különleges színek. Végül pedig a 2017-es MAC Work It Out kollekció színes szempillaspiráljait sajnálom, hogy nem próbáltam ki, mert az eredeti In Extreme Dimension spirál nagy kedvencem, és elég nehéz jó színes szempillaspirált találni mind itthon, mind külföldön. 

Ha nektek is vannak olyan kívánságlistás termékek, amiket megszüntettek, mielőtt még megvettétek volna őket, írjátok meg, melyek azok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése