2020. november 26., csütörtök

Rejtett kincsek | Termékek, amelyekről nem beszélnek eleget

Ebben a sorozatban azokat a termékeket mutatom majd meg, amelyek szerintem sokkal több figyelmet érdemelnének. A legtöbbet valószínűleg már láthattátok nálam, ha máshol nem, akkor havi kedvencek között, de úgy érzem, hogy megérdemelnek még egy szereplést. 

A Bioderma Nodé DS+ samponból nem is tudom, hányat használtam el az elmúlt években, mivel ez az egyetlen sampon, aminek sikerült rendbe rakni a fejbőrömet. Nagyon drága, és nem is túl nagy adag, de én mostanra már csak heti egyszer használom szinten tartásra, így jó pár hónapig kitart. Ha valaki szintén korpával, viszkető, érzékeny fejbőrrel küzd, annak csodaszer lehet. A Beautyblender Blendercleanser Solid szivacs- és ecsettisztító szappanja szintén olyasmi, ami nem olcsó, de minden forintot megér. Samponnal, tusfürdővel, mosogatószerrel sosem tudtam olyan maradéktalanul kimosni a sminkszivacsaimat és ecseteimet, mint ezzel – a Real Techniques szivacsával is ugyanolyan jól működik, mint az eredeti Beautyblenderrel. 

A NYX Professional Makeup Bare With Me Tinted Skin Veil alapozó (?) elég népszerű volt, amikor megjelent, de azóta nem lehet annyit hallani róla, pedig még mindig zseniális. A fedését egy közepes fedésű alapozóhoz tudnám hasonlítani, de olyan szinten egybeolvad a bőrrel, mintha semmi nem lenne az arcomon. Nem emeli ki a száraz részeket, nem foltos, nem oxidálódik, ráadásul rengeteg árnyalatban kapható. Olyannyira, hogy én nem is a legvilágosabbat használom belőle, ami ritka. A Maybelline Hyper Easy szemhéjtus viszonylag új termék a piacon, de nem hallok róla sokat, pedig megérdemelné. Ecsetes hegye van, ami általában nem szokott túl jól működni, ebben az esetben viszont egy rossz szavam sem lehet rá. Nem szárad ki, a festék sokadik húzásra is mélyfekete marad, és lerobbanthatatlan. A végére egy drágább árkategóriájú terméket hagytam, a MAC In Extreme Dimension szempillaspirált, amit már kétszer is újravettem, és ez nagy szó. Elképesztően szép, szétválasztott és dús pillákat csinál, ráadásul szinte egyáltalán nem tapasztja össze a pillákat. Ha jól tudom, már kapható belőle kis kiszerelés is, ezért ha kipróbálnátok, inkább azt vegyétek meg először.

 Remélem, hogy sikerült felhívnom a figyelmet ezekre a rejtett kincsekre, érdemes kipróbálni őket. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése