2020. november 22., vasárnap

Kedvenceim újratöltve | 2018 November

Ezúttal a 2018-as novemberi kedvenceimre tekintettem vissza, amit két héttel karácsony előtt tettem közzé, és elképesztő belegondolni, hogy már csak egy hónap van az ünnepekig, és mindjárt újra advent. 

Az Alverde Jungle Breeze tusfürdőt emlékszem, hogy újra szerettem volna venni, de amikor erre rájöttem, akkor sajnos már nem lehetett kapni. A Frosted Plum a valaha volt egyik kedvenc The Body Shop illatom, és azóta is sajnálom, hogy nem hozták vissza, na meg persze azt is, hogy a testvajat elfogyasztottam. A Neutrogena Hydro Boost Water Gel hidratálót többször újravettem már, jelenleg is ezt használom, és nem tervezem lecserélni. A Saffee Cleansing micellás vizet elhasználtam és szerettem, de nem vettem újra, mert mindig visszatérek a Bioderma Sensibiohoz, ez valószínűleg már életem végéig így lesz. A Helia-D intenzív hidratáló kézkrém egynek jó volt, viszont mostanában már nem is igazán veszek kézkrémeket, hanem a testvajaimat, testápolóimat használom erre a célra. 

A Fenty Beauty Pro Filt'r alapozóból azóta elhasználtam egy nagyobb utazó kiszerelést, és hosszabb használat után már nem voltam tőle annyira elájulva, mint korábban. Valóban nagyon tartós és átfényesedésbiztos, de talán túlságosan is, én mindenképpen az Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place alapozót ajánlanám inkább helyette, ha szupertartós, matt alapot szeretnétek. A Lovely Oh Oh pirosító azóta is az egyik kedvencem, nyaranta szinte csak ezt használom. A Maybelline The Burgundy Bar paletta eléggé elfelejtődött az évek során, úgy vettem észre. Én a mai napig sokat nyúlok érte, a minőségét tekintve pedig a mai napig az egyik legjobb drogériás palettának tartom. A Lovely Vampire Lashes szempillaspirált nem vettem újra, és azóta azt hiszem változtattak is a formulán, szóval már nem is biztos, hogy érvényes az, amit anno tapasztaltam vele. Mostanában a maszkviselés miatt hanyagolom az ajakra való termékek használatát, de a L.O.V LIPaffair rúzsok Selma's Courage árnyalata az évek során többször előkerült. Ha jól tudom, időközben a márka már csak online elérhető. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése