2020. november 7., szombat

Zsákbamacska | Mi volt a 8. szülinapi Pixiboxban?

Jó ideje nem rendeltem már Pixiboxot, a legújabb, szülinapi kiadás azonban felkeltette az érdeklődésem, mert több olyan márka is képviseltette magát, amelyet vagy szívesen használok, vagy már régen ki szerettem volna próbálni. 


Ebben a kiadásban 3 teljes kiszerelésű, 1 utazó méretű és 1 luxus mini termék volt a következő márkáktól: Authentic Beauty ConceptBVGARI, Clinique, GLAMGLOW és PIBU

Amikor kibontottam a dobozt és megláttam a tartalmát, majdnem elájultam, ugyanis a GLAMGLOW Supermattify primert azóta szeretném megvenni, amióta csak megjelent, de a közel 13000 forintos ára mindig visszatartott. Sajnos ahogy elolvastam az összetevőit rájöttem, hogy szalicilsavat is tartalmaz, amire pedig érzékeny vagyok, de remélem, hogy ilyen koncentrációban nem okoz majd gondot.

Az Authentic Beauty Concept szintén olyan márka, amit a megjelenése óta nézegetek, mert nagyon ígéretesnek tűnik, de az ár itt is visszatartott, illetve csak szalonokban lehet megvenni a termékeiket. A dobozban háromféle, teljes kiszerelésű sampon lehetett, én a mélytisztító változatot kaptam, ami különösen jól fog jönni. 

A Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly hidratálóból egy mini, 15 ml-s kiszerelés érkezett, és meglepetés: ezzel is szemeztem már egy ideje. Olvastam róla jót is, rosszat is, de alapvetően szeretni szoktam a márka hidratálóit, ezért remélem, hogy beválik majd.

Nem annyira vagyok otthon a parfümök világában, egy ideje már megtaláltam a kedvencemet, de azért nyitott vagyok az újdonságokra is. A BVLAGI Omnia Golden Citrine EDT számomra egy abszolút nyári illat. A neve alapján citrusosabb illatra számítottam – én ezeket szeretem –, de inkább gyümölcsösnek mondanám.

A PIBU mélytisztító, habzó fátyolmaszk abszolút nem keltette fel az érdeklődésem, de ezt már akkor is tudtam, amikor megrendeltem a dobozt. Egyébként sem szeretem a fátyolmaszkokat, a habzó maszkoktól pedig egyenesen a hideg ráz.


Összességében nekem még úgy is megérte ez a doboz, hogy a maszkot biztosan nem fogom használni belőle, úgyhogy örülök, hogy megrendeltem. Legyen máskor is ilyen szerencsém. :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése