2020. november 21., szombat

Kedvenc beauty webshopjaim: Beautylish

Ebben a bejegyzésben egy amerikai webshopot mutatok, ahol főleg magasabb árkategóriájú, különlegesebb márkákat árulnak, és azt gondolom, hogy itthon kevésbé ismert, pedig nagyon jó akciókat lehet kifogni. 


A Beautylish amerikai székhelyű, de itt sem kell tartani attól, hogy megvámolják a csomagunkat, ugyanis az áfát, vámot és egyebeket előre kifizeti az ember rendeléskor. A szállítás 35 dollár alatt 10 dollár, afelett pedig ingyenes. Az expressz szállítás 20 dollár minden esetben. Itt nem igazán szoktak kuponkódos lehetőségek lenni, hanem véletlenszerűen akcióznak.
Karácsony után szokott lenni egy úgynevezett Lucky Bag akciójuk is, amikor különböző zsákbamacska csomagokat lehet rendelni, de ez rendszerint nem elérhető Magyarországon. 

Számos olyan márka megtalálható az oldalon, ami Magyarországon nem kapható, mint például a BECCACharlotte Tilbury, Cover FX, Dominique Cosmetics, Farmacy,  Good Molecules, Hourglass, IT Cosmetics, Jeffree Star Cosmetics, JUNO & Co., Kevyn Aucoin, Natasha Denona, Nudestix, Stila, Sugarpill Cosmetics, Viseart, Wayne Goss és még rengeteg egyéb. Itt inkább a high-end márkák a jellemzőek, egyedül NYX-et és a Beautyblendert tudom megemlíteni azok közül, ami nálunk is ismert, és az oldalon is kapható. Én egyébként szinte csak innen szoktam Beautyblender szivacsokat rendelni, mert sokszor akciózzák őket, és körülbelül 10 dollárért lehet olyankor hozzájuk jutni. A Good Molecules arcápolási márkát is nagyon tudom ajánlani, a sminklemosó balzsamjuk például az egyik legjobb szerintem. 

Fizetni lehet bankkártyával és PayPallal is, külföldi webshop révén értelemszerűen utánvét nincs.
szállítás minden esetben követhető, és DPD futár hozza. A csomag alap szállítással általában 2-3 héten belül érkezik meg. A rendelések itt is papírdobozban érkeznek, papírral  és buborékfóliával kibélelve, és még sosem fordult elő, hogy megsérült volna a csomagom, pedig palettákat is rendeltem már. 
Az ügyfélszolgálattal nincsenek tapasztalataim, mert még sosem kellett megkeresnem őket.

Összességében én ezt a webshopot is csak ajánlani tudom, sosem volt még velük negatív tapasztalatom. Az pedig, hogy nem kell számolgatni, találgatni, trükközgetni, hogy mi lesz az áfával és a vámmal, hiszen már előre kifizeti az ember, csak hab a tortán. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése