2019. október 27., vasárnap

Kedvenceim újratöltve | 2017 Október

Hát igen...a 2017-es októberi kedvenceim közül már csak két termék van a kollekciómban, bár ez szerintem nem annyira meglepő, hiszen két éve posztoltam azt a bejegyzést. Éppen ezért nem szoktam érteni azokat az embereket, aki szerint csak az a "hiteles" blogger, aki folyamatosan ugyanazokat a termékeket használja. Ha mindig ugyanazt venném, nem nagyon lenne miről írnom...


Tusfürdőket ritkán veszek újra, mivel szeretek velük kísérletezni és mindig új illatokat kipróbálni. Így történt, hogy a NIVEA málnás-rebarbarás tusolóhabból és a The Body Shop Vanilla Pumpkin tusfürdőből is csak egy-egy flakonnal használtam el. A Zoella  Beauty Snow Polished testradír azóta már nem is kapható, sőt, hamarosan az egész márka megszűnik. A Clinique Pep-Start Hydroblur hidratálót mini kiszerelésben vettem meg anno, és el is használtam - sőt, tesztet is írtam róla -, de szépen lassan rájöttem, hogy nekem mégis a Moisture Surge az igazi, úgyhogy azóta mindig ahhoz térek vissza. 
A The Ordinary High-Adherence primerre a mai napig boldogan gondolok, ám a sminkalapokkal is úgy vagyok, mint a tusfürdőkkel: szeretek újakat kipróbálni, ezért csak nagyon ritkán veszem meg bármelyiket is ismét. A Trend It Up Skin Supreme púdert elfogyasztottam, de ekkoriban kezdtem áttérni a porpúderekre, és azóta nem is igazán vettem kompakt púdert. A Trend It Up Intense Color szemhéjtusokkal is elégedett voltam, de pont mostanában dobtam ki őket, mivel teljesen beszáradtak. Meglepett, hogy 2017-ben már megvoltak, és így már nem is csodálkozom, hogy nem bírták tovább. Aki régebb óta olvas, annak biztosan nem kell bemutatnom a Maybelline SuperStay Matte Ink folyékony rúzsokat, amikről egyfolytában áradozom, és mostanra már 14 (!) árnyalatot birtoklok belőlük. Ezek közül is az egyik kedvenc színem a 35 Creator, amit hétköznapra is simán feldobok. Rá kellett jönnöm viszont, hogy az extrán tartós folyékony rúzsokat preferálom, ezért "sima" rúzsokat nem is nagyon szoktam venni már, a s-he ultra matt rúzsokat viszont még a mai napig szívesen használom. A bejegyzésben említett 65-ös árnyalat mellé utána megvettem a 60-asat is. Ultra matt hatásról egyébként egyáltalán nincs szó, de nem is mondanám őket fényesnek.

Mindenesetre érdekes volt ez a visszatekintés, és némelyik terméknél igencsak meglepődtem, hogy ennyire régen használtam már. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése