2019. október 13., vasárnap

Glamour-napok szerzeményei | 2019 ősz

Ezúttal is elég gyorsan letudtam a Glamour-napi beszerzést, ráadásul érdekes dolgokat szinte csak a DM-ben vásároltam, de szokásomhoz híven most is megmutatom, mikre váltottam be a kuponokat. A kettővel ezelőtti ilyen bejegyzésben már kifejtettem, hogy bár mostanában divat pazarlónak és nem tudatosnak kikiáltani azokat, akik továbbra is vásárolnak ilyenkor, vagy esetleg bizonyos dolgokat egészen a következő fél évre megvesznek, de én nem gondolom, hogy ez a kettő összefügg, és azt sem, hogy aki örül, ha spórolhat valamennyit ilyenkor, az "nincs tisztában a saját anyagi helyzetével" - és ehhez a mai napig tartom magam.
(Igen, egy ismerősöm mesélte, hogy a kuponnal megspórolt x ezer forintjára azt mondta valaki, hogy inkább jobban kéne keresnie, hogy az a pénz ne számítson...no comment.)



A DM-es bevásárlást szinte teljes mértékben a szerdai ebédszünetemben ejtettem meg. A Dove kuponnal eredetileg a kiwis bőrradírt szerettem volna újravenni, de szomorúan vettem tudomásul, hogy sajnos kivonták és már egyáltalán nem kapható. Megtetszett viszont a Gentle Exfoliating tusfürdő illata, úgyhogy az jött velem. Nem tudom, ez mennyire furcsa, de szeretek folyékony szappanokat próbálgatni, úgyhogy rögtön kettőt is vettem: egy Balea Lovely Peach elnevezésűt, amire nem volt kupon, illetve egy Dettol vaníliás utántöltőt, amiből már a sokadikat fogyasztom. Nemrég mutattam, hogy mennyire bevált a L'Oréal Stylista #Megavolume szárazsampon, és már akkor is írta valaki, hogy a DM-ben már kapható, úgyhogy ebből is vettem egyet utánpótlásként. Mostanában rengeteg új alapozó került a kollekciómba, ám a L'Oréal Infallible 24H Fresh Wear-ből végre behozták a világosabb árnyalatokat is, amit eddig csak azért nem próbáltam ki, mert mind sötét volt, ezért erre is lecsaptam. Nagyon érdekelt még a Maybelline SuperStay Under Eye korrektor és a Rimmel Wonder'Proof szemhéjtus 005 Pure Blue árnyalatban, ráadásul mindkettőhöz féláron jutottam hozzá. 
Szombaton beszaladtam még a DM-be, mert megtudtam, hogy ott már elérhetők az új NIVEA arctisztító olajak, amiből a kókuszosat hoztam haza - utólag rájöttem, hogy a szőlőmagolajassal talán jobban jártam volna, mert abban illatanyag sincs -, és vettem még két Balea Salty Coco bőrradírt is, ami csak úgy megtetszett. 
A Rossmannban és a Müllerben mindössze 1-1 kozmetikumot vettem, egy Pantene Hair Biology De Frizz & Illuminate hajpakolást és egy Catrice Calligraph Pro szemhéjtust


A NYX-be elsősorban az egyik Mystic Petals szemhéjpúder paletta miatt ugrottam be, de azért nem csak azzal távoztam...A Lip Lingerie folyékony rúzsaimat nemrég kiselejteztem, mert már nem voltam elégedett a formulával, viszont a kollekció Push Up rúzsceruzájával teszek egy próbát, hátha az szebben mutat majd. Ebből az Embellishment árnyalatot vettem meg, mert a folyékonyak közül is ez volt a kedvencem. Az Electric Brights kollekció Matte Lip Cream Florence árnyalatával már régebben is szemeztem, de amikor láttam, hogy még kapható, 30% kedvezménnyel nem hagyhattam ott. Végül pedig vettem egy mini kiszerelést a Dewy Finish fixáló spray-ből, mert még csak a mattot próbáltam, de ezt is rengetegen imádják körülöttem.

Ezeket szereztem be tehát ez alkalommal, és úgy gondolom, hogy jó vásárt csináltam. :)

4 megjegyzés:

  1. A Nivea arctisztító olajról írnál már részletesebben? :)
    Klassz dolgokat szereztél be. Én idén is csak azt pótoltam amit elhasználtam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap vettem még csak, semmit nem tudok róla egyelőre :)

      Törlés
  2. A Nivea arctisztítót sajnálom, hogy lecsúsztam róla, kuponnal (plusz a dm többszörös pontokkal) nagyon megérte volna :( Én egy micellás vizet néztem ki a márkától, de végül ott hagytam az üzletben :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is az utolsó pillanatban láttam, hogy létezik és már lehet is kapni, nem reklámozták be túlzottan :D

      Törlés