2019. február 26., kedd

Anti-kívánságlista #7: termékek, amiket nem vennék meg

Nagyon régen volt már ilyesmi bejegyzés, igazából még magam is meglepődtem, hogy mennyire. De most ismét hoztam egy adag nem kívánságlistás terméket, amik közül a legtöbb ráadásul újdonság is, úgyhogy aggodalomra semmi ok. 
Állandó disclaimer: az alábbiakban bemutatott márkák egyikével sincsen problémám, szimplán csak minden cég kínálatában akadnak olyan termékek, amelyeknek előre tudom, hogy nem venném hasznát, nem keltették fel az érdeklődésem, túl drágának találom, vagy éppen nem győztek meg a teszterek alapján. Az ilyesmi posztokat emellett pedig mind az olvasóim, mind én magam nagyon kedvelem, és úgy gondolom, hogy manapság szükség van néha arra, hogy racionálisan átgondoljuk a vásárlásainkat.


Morphe x Jeffree Star ecsetkészletet nem igazán tudom hova tenni. Egyrészt szerintem eléggé gyereksminkre hajazó a kinézete, másrészt kicsit fura ecsetek vannak benne, harmadrészt pedig drága. Én mondjuk nem bojkottálom a Morphe-t, de azt sem értem, hogy miért nem a saját márkáján keresztül jött ki ecsetekkel. Az ISANA Young aktív szenes arctisztító hab számomra egy nagy kérdőjel, nem igazán értem a létjogosultságát, bár engem ezekkel az aktív szenes dolgokkal egyébként sem lehet megvenni. A NYX Can't Stop Won't Stop alapozó az egyetlen olyan termék, amit már próbáltam, és ezalapján tudom, hogy nem fogom megvásárolni. Hihetetlenül gyorsan szárad, emiatt nagyon nehéz vele dolgozni, és maga a formula is túlságosan matt, szárító hatású - pedig az én bőröm kombinált -, és nem is fed annyira, mint amennyire állítja. A MAC Boom Boom Bloom highlighterrel kapcsolatban csak ezt a videót ajánlanám, mindent megmagyaráz - de aki esetleg nem akarja végignézni, annak összefoglalom: a rózsaszín rész csak egy ráfújás, a termék alatta valójában egy fehér por, ami ráadásul még csak nem is mutat szépen. A Maybelline City Bronzer igazából semmilyen újdonságot nem hoz szerintem, mivel vannak bevált bronzosítóim, ráadásul a csoki illat számomra inkább negatívum, mint pozitívum, ugyanis semmit sem tudok elviselni, ami csoki illatú. Hasonlóképpen vagyok az Urban Decay Naked Reloaded palettával, egyáltalán nem vonz, a színösszeállítás sem tetszik sajnos. A L'Oréal Unlimited szempillaspirálról nem hallottam túl kiemelkedő dolgokat, sőt, úgyhogy nem tervezem megvenni. Végül pedig a Revlon Kiss Cushion Lip Tint ajakszínező került fel a képzeletbeli listámra, aminek az applikátora a Juicy Shakerre emlékeztet, de valahogy egyáltalán nem tartom érdekesnek.

Ezek voltak tehát azok a termékek, amikkel mostanában találkoztam az interneten, vagy éppen az üzletekben, mégsem vásárolnám meg őket. Írjátok meg, ha nektek is vannak ilyenek, kíváncsi vagyok rá :)

2 megjegyzés:

  1. Hát ez a MAC highlighter elég gáz, pedig olyan szépen néz ki. :(
    Én megvettem a L'Oreal spirált, és egészen jó, szeretem. Sőt, amit nem hittem volna, de használom a hajlítgatós részt is, mert tényleg jobban elérem vele így a belső részt.
    Az UD paletta engem sem fogott meg, szerintem unalmas.

    Viszont az új ABH, na az érdekesnek ígérkezik! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nekem is, viszont biztos, hogy fogok nézni swatchokat még, mielőtt megrendelem :D

      Törlés