2018. szeptember 5., szerda

Elfogytak #34

Nem olyan régen volt szó az elfogyott termékeimről utoljára, azonban rövid időn belül ismét felgyűlt egy jókora adag - pontosan két szatyornyi -, ez pedig azt jelenti hogy igen, lesz ismét egy második rész is. Lassan nem tudok lépést tartani magammal elhasználás tekintetében, de nem mondom, hogy ez egy rossz dolog, ugyanis mindig ráfér a kollekciómra egy alapos szanálás.


NIVEA micellás sampon: kevés sampon szokott beválni, de ezt mind a fejbőröm, mind a hajam szerette. Kellemes volt az illata, jól tisztított, és szilikonmentes is, ha ez valakinek fontos - nekem speciel igen.
Újravenném? Igen.

Cosmia Dermo-Protect sampon és tusfürdő egyben: ecsetmosásra fogtam be, szóval az eredeti funkciójáról sokat nem tudok mondani, nekem samponként sajnos nem vált be, az illatát pedig nem kedveltem annyira, hogy tusfürdőként használjam el.
Újravenném? Nem.

Langhaarmädchen Volume Boost sampon: sok jót hallottam róla, de először csak az utazó kiszerelést vásároltam meg. (Piros pont, hogy van szinte minden termékből kis kiszerelés, próbálkozni tökéletes.) Nem ájultam el tőle, az az igazság, egy teljesen átlagos sampon szerintem. Nem vettem észre dúsító hatást, sem semmi ehhez hasonlót. Nem volt rossz, de ennyi.
Újravenném? Nem.

Mane 'n Tail Deep Moisturizing sampon: áradoztam már erről a márkáról korábban, mivel ez az egyetlen sampon, ami látványos hajnövekedést eredményez nálam. Nem sok különbséget vettem észre eközött, és a "sima" verzió között, talán annyi, hogy ez jóval folyósabb állagú volt. 
Újravenném? Talán.

Garnier Fructis Banana Hair Food hajpakolás: nem hiába van körülötte akkora felhajtás, tényleg szuper hajpakolás, viszont akkora kiszerelés, hogy szerintem nincs ember, aki a tégely végére nem un rá az illatára. Én csak lemosható balzsamként használom - mert egyébként benne is lehet hagyni a hajban. Megvettem belőle a papayásat is, kíváncsi vagyok arra is.
Újravenném? Igen.

Gliss Kur Winter Repair spray balzsam: elfújkáltam, nem volt vele problémám, de nem kell tőle csodákat várni, nem lesz olyan hatásos, mint egy "hagyományos" balzsam. Az illatát is szerettem, de sajnos az én hajamnak önmagában nem elég, amit nyújt.
Újravenném? Talán.

Gliss Kur Fiber Therapy fújós balzsam: ezt jobban szerettem, mint az előzőt, valamivel hatékonyabbnak éreztem, de azért a "haj újjáépítéstől" igencsak messze áll.
Újravenném? Talán.

Joico K-Pak Color Therapy Restorative Styling Oil: külföldről rendeltem ezt az utazó kiszerelést, mert nagyon jó értékeléseket kapott, és nem is volt drága. Nem mondom, hogy az általam próbált legjobb hajvégápoló olaj a világon, de szerettem, mind nedves, mind száraz hajon. Hihetetlen sokáig elég volt ez a mini flakon, meg is lepődtem.
Újravenném? Talán.


Isana 4-in-1 szárazsampon: az aktuális kedvencem, a legutóbbi hajápolásos posztban volt is róla szó, szerintem jelenleg drogériás viszonylatban ez a legjobb ilyen termék.
Újravenném? Igen, már meg is tettem.

COLAB Fruity szárazsampon és Balea Tropical Coconut szárazsampon: azért veszem őket egy kalap alá, mert egyik sem fogyott el teljesen. A Baleát a túlságosan erős illata miatt nem sikerült elhasználnom, a COLAB esetében pedig a hatással voltak gondok, pedig egyébként szeretem a márka szárazsamponjait.
Újravenném? Nem.

Inecto Naturals Argan hajolaj: el sem hiszem, hogy elfogyott. Két éve használtam heti többször, és csak most értem a végére, így meglehetősen kiadós. Készült róla teszt, összességében nagyon elégedett voltam vele, és ráadásul pénztárcabarát is.
Újravenném? Igen, de mostanában nem fogom, mert kicsit ráuntam.

Coconutoil Cosmetics Hair Repair hajregeneráló szérum: ez nem az a fajta termék, amit hajmosás után az ember a hajvégeire ken, hanem az a fajta, amivel hajmosás előtt mélytáplálásként bekeni az egész haját órákra. Én általában keverek bele egy kis The Ordinary argánolajat is, így egyszerűen szuper, már többször újra is vettem. Érdemes megvárni vele az akciókat, mert nem olcsó, viszont elég sokáig elég, és tényleg megéri.
Újravenném? Igen.


A tusfürdőkről most nem ejtenék szót egyesével, de kiemelném a két kedvencemet, ami a Tetesept Aktivierung és az Adidas Protect volt. Ezt a kettőt mindenképpen újravenném, a többit nem.


A fürdősók közül mind kedvencem volt, az arctisztító kendők közül pedig ha választani kéne, akkor a NIVEA Micellair Expertet választanám, mivel sokkal nedvesebbek voltak a kendők, mint a Helia-D esetében, már a kezdetektől fogva.
A Tonymoly Changing Magic Foot lábhámlasztó maszk nálam egyáltalán nem működött, pedig mindent úgy csináltam, ahogy elvileg kellett, de lehet, hogy megpróbálkozom majd valamelyik másik fajtával, mindenesetre ezt nem venném újra. 

Hamarosan érkezem a következő adaggal! :)

2 megjegyzés:

  1. Szia! A Mane'n Tail samponból hol lehet ilyen kicsi kiszerelést kapni? Már évek óta érdekel ez a termék, de mielőtt megvenném a nagy méretet, jó lenne kipróbálni. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lookfantasticról rendeltem, ha jól emlékszem, onnan még a szállítás is ingyenes :)

      Törlés