2018. szeptember 8., szombat

Teszt | Avon mark. highlighter stift

Nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy az Avon mark. almárkájának kínálatában már krémes highlighterek is kaphatók, mivel szinte mindennel meg voltam elégedve eddig, amit próbáltam tőlük. A cég el is küldte nekem őket kipróbálásra mindkét árnyalatot, így most ezekről lesz szó. 


A csomagolás, csakúgy, mint a többi mark. termék esetében, itt is nagyon letisztult, és egyszerű. A kupak kattanással záródik, a tekerő tökéletesen működik kifelé és befelé is. 



A termékek állaga rendkívül krémes, ezért én általában ujjal szoktam felvinni - a gyártó is így ajánlja egyébként -, de nedves szivaccsal is jól működik. Közelről nézve néhol észrevehetőek benne csillámok, de felkenve és eldolgozva inkább fényt ad, mint csillogást, már-már nedves hatású. Nem tapasztaltam, hogy felszedné az alapozót, de azért konkrétan a stickből nem kenném az arcomra. Aki az erőteljes, holdról is látható highlightereket szereti, annak nem lesz a kedvence, mert kifejezetten visszafogott és szolid végeredményt ad, éppen ezért azoknak, akik csak most barátkoznak a highlighterezéssel, ajánlani tudom, valamint "dewy" hatású sminkek készítésénél is tökéletes lehet. A Star Struck árnyalat esetében nem kell megijedni a lilás-kékes színtől, mivel arcon inkább ezüstösnek tűnik, nem kéknek. A tartósságuk a krémes állag miatt közepes, főleg, mivel úgy vettem észre, hogy lepúderezve eltűnik a fényük. Egy idő után megszáradnak, de sosem lesz púderes hatásuk. 

Candlelight, Star Struck eldolgozás nélkül
Az általam bemutatott két árnyalat létezik belőle, 8 grammos kiszerelésben. Teljes áruk 1999 forint, de jelenleg (2018.09.08.) 1499 forintért vásárolhatók meg az oldalon.

Összességében bár én az ennél erőteljesebb highlightereket szeretem, augusztusban sokat viseltem őket olyan napokon, amikor nem szerettem volna sok sminket felvinni az arcomra. A száraz bőrűek szerintem igencsak szeretni fogják az állaga miatt, így elsősorban azoknak ajánlom, akiket nem zavar a krémes, kicsit csúszós állag, vagy esetleg nem szoktak púdert használni a sminkjük fixálására. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése