2018. július 2., hétfő

Kívánságlista #13

Amióta bekövettem a trendmood Instagram profilt, és naponta jönnek ki elém az beauty újdonságok, azóta vészesen bővül a kívánságlistám. Persze ez még nem jelenti, hogy ezeket a termékeket mind meg is fogom venni, sőt, de azért valahogy jó érzés összegyűjtögetni őket, majd egy posztban beszámolni róluk. 


Régóta nézegetem már a Peripera Ink Skin Tinteket, amik nem alapozók, de nem is bb krémek, mert még azoknál is gyengébb a fedésük, nyárra pedig tökéletes lenne valami ilyesmi, mivel jobb híján korrektort szoktam a teljes arcomra tenni, ha csak egy minimális fedésre vágyom. Az RCMA No Color púder is régóta kívánságlistás már, viszont az utóbbi időben rengeteg púdert vettem, por állagúból is van még vagy három tégelynyi, aminek el kéne fogynia, ezért ennek a megvásárlása még várat magára, de nem tévesztem szem elől. Mint már tudhatjátok, nem vetem meg a színes highlightereket, és bár már van jópár a kollekciómban, a Revolution Ultra Cool Glow palettával igencsak szemezek mostanában, főleg azalapján, amilyen színmintákat láttam róla. (Ezzel kapcsolatban ha nem tudjátok még, akkor most szólok, nemrég kaptam az infót, hogy Notinon július 9-től 15-ig egy nyári "Black Friday" akció zajlik majd, melynek keretein belül bizonyos márkákra 20% kedvezmény lesz, illetve ingyenes szállítás a SUMMER20HU kuponkóddal. Erről ide kattintva olvashattok részleteket, a Revolutionre is él a dolog.) Nem kéne több szemhéjpúdert vennem, de a Zoeva új Screen Queen palettája is nagyon tetszik, főleg amiatt a középső kék árnyalat miatt, valamint a Nabla Dazzle Liner szemhéjtusokat is szívesen kipróbálnám, csak az áruk nem éppen baráti. Nincs egy Jeffree Star folyékony rúzsom sem, de tervben van, hogy beszerezzek egyet, az idei nyári kollekció Coral Fixation nevű színe például gyönyörű, ezt láthatjátok a fenti képen is.
A Neutrogena nemrég kijött egy teljesen új termékcsaláddal, amiben már arcápolók is vannak, az újdonságok közül pedig engem a Hydro Boost Whipped Body Cream testápoló érdekel a leginkább. A márka termékeit egyébként is szeretem, úgyhogy ha elfogy néhány a jelenleg használt testápolóimból, mindenképpen ki fogom próbálni. A got2b #OhMyNude kifésülést könnyítő spray-ről eddig csak jó véleményeket olvastam, nyáron pedig különösen szeretem ezeket a fújós balzsamokat, így erre is kíváncsi vagyok. Végül pedig rendszeres használóként nemrég szembejött velem német Instagram oldalakon, hogy már a Niveának is vannak szárazsamponjai, méghozzá három különféle hajtónusra.

Nektek mi szerepel jelenleg a kívánságlistátokon?

4 megjegyzés:

  1. Uhh, ez a highlighter paletta brutál jó! Bár én nem hiszem, hogy megvenném, így is bőven sok van, főleg hogy két hete csak megvettem a L'Oréal új, négyes highlighter palettáját...
    Nekem vannak Nabla tusaim, pont nem ez a kettő, hanem az Original Sin és a Mantra. Gyönyörűek, és nemhogy tartósak de a kétfázisú lemosóval is alig akarnak lejönni.
    És akkor megragadnám az alkalmat, és megköszönném a posztodat, ugyanis most rájöttem, hogy nekem van RCMA púderem, még a januári Beauty Bay rendelésemhez csaptam hozzá, de amikor megjött, ki sem bontottam, mert volt még a DODO púderemből. Mondjuk még most is van belőle, csak valahogy mostanában nem vagyok vele annyira elégedett.

    Kívánságlistámon a júliusban megjelenő Nabla újdonságok vannak, kb. minden. 😀
    Meg szeretnék még egy palettát, amiben olyan natúrabb színek vannak, plusz hozzá kiegészítőnek pár extra szín. Három között vacillálok: ABH Soft Glam, ABH Modern Renessaince, és a Huda Remastered nemtudommianeve újra kiadott régi palettája. Egyébként egyelőre a Huda áll nyerésre mert pár hete megvettem Cult Beautyról a Desert Duskot, és az egy álom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most azért én is elgondolkodtam, hogy kell-e nekem mégegy highlighter paletta...lehet, hogy most még nem rendelem meg, de nem merem azt mondani, hogy majd ha elfogynak a highlightereim, mert olyan sosem lesz :D Na, akkor majd számolj be az RCMA-ről, mert igazából el nem tudom képzelni, mi többet tudhat, mint mondjuk az Essence porpúdere - most azt használom megint.
      A Huda paletták nekem is nagyon tetszenek, főleg a Desert Dusk, de tudom, hogy rengeteg szín, ami benne van, megvan már kábé máshol, így valószínűleg nem fogom megvenni soha :D De a kis kilences palettái közül szeretném az egyiket már régóta, csak mindig out of stock Cult Beauty-n.

      Törlés
  2. Szia! Leteszteltem az RCMA púdert Igaz, hogy e tekintetben különösebben hi-end kategóriás tapasztalatom nem volt, eddig Essence-t, Rimmelt, Catrice-t, Maybelline-t és a 3W Dodo púdert használtam, ez utóbbi magasan a legjobb volt
    De ez az RCMA, ez komolyan mondom, egy új dimenzió! Semmilyen poros hatása nincs, nagyon szépen beolvad a bőrbe, ráadásul nem mattít le, hanem szép bőrfényt ad. Nagyon tetszik, leszámítva a csomagolását, tegnap vettem is egy leértékelt Alverde púdert, hogy annak a dobozába át tudjam tölteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, hát akkor ha kicsit sikerül minimalizálnom a púdereim számát, akkor beruházok rá, ez már biztos :D

      Törlés