2018. július 7., szombat

Júniusi kedvencek | 2018

Számomra a nyár a suli miatt még csak most, július elején kezdődött el igazán, és ez az utolsó "igazi" nyaram, ha minden igaz, úgyhogy igyekszem annyit pihenni, amennyit csak lehet. Ettől függetlenül sok-sok újdonságot próbálgattam, remélhetőleg mostantól a blogon is megindulnak majd a bejegyzések, de addig is lássuk, mik váltak kedvencemmé júniusban. 


A Tetesept Aktivierung tusfürdő az egyik legjobb illatú termék, amit valaha szagoltam, hihetetlenül frissítő, citrusos, egyszerűen isteni. A Rohto SKIN AQUA SARAFIT Essence UV fényvédőt elsősorban a testemre vettem, mivel azt olvastam róla, hogy géles állagú, könnyen beszívódik, és egyáltalán nem ragad, ezeket pedig mind teljesíti is azon kívül, hogy megfelelően véd. A The Body Shop Drops Of Youth koncentrátumot mostanában hidratáló helyett használom a melegebb napokon, és eléggé megszerettem, bár kell neki némi idő, hogy maradéktalanul beszívódjon. Az Avon Luck Limitless parfümöt a márkától kaptam ajándékba, és magam is meglepődtem, hogy mennyire bejött. Friss, vizes jellegű, mégis édeskés, és bár engem alapvetően nem lehet megvenni a csomagolással, de ez csodaszép. 


A Revolution Fast Base stick alapozójáról tervezek majd külön is írni, de elöljáróban csak annyit, hogy eléggé meg vagyok vele elégedve, örülök, hogy megrendeltem, kedvenccé is vált gyorsan. Visszatértem a NYX HD szemhéjalapozóhoz, amiről korábban már rengeteget áradoztam, az egyik legjobb, amit valaha próbáltam. Az Essence All About Matt púderem is elővettem, mert úgy veszem észre, hogy jelenleg ez az egyetlen, ami a nyári időjárás beköszöntével is tartósan mattít, bár ezt már sajnos nem lehet kapni. Az Essence új palettái szerintem jelenleg az egyik legjobbak drogériás tekintetben, nekem kettő is megvan belőlük, de júniusban legtöbbet a Nude Faces összeállítást használtam. Nem gondoltam volna, hogy az Essence Colour Up! Shine On! rúzsok közül is bekerül a kedvenceim közé egy, mivel ezek gyengén fedő, fényes rúzsok, az ilyeneket pedig nem kedvelem, de a 10-es árnyalat tökéletes azokra a napokra, amikor csak minimális színt szeretnék az ajkaimra, mégsem szeretném őket natúran hagyni. 

A hónap legnagyobb eseménye egyértelműen az volt, hogy a hónap végén végre lediplomáztam, ennek köszönhetően nem is igazán voltak filmes vagy sorozatos kedvenceim, mivel a hónap nagy részében leginkább tanultam. Közben persze azért történtek dolgok, például 23 éves lettem, és megtartottuk Andi barátnőm lánybúcsúját is az ehavi esküvője előtt.

Kedvenc zenék:
Loving Caliber - There He Goes
Passenger - Why Can't I Change
Seven Lions, Tritonal & Kill The Noise Feat. HALIENE - Horizon
Everything Everything - Desire
The 1975 - Give Yourself A Try
30 Seconds To Mars - Rescue Me
The Kooks - Fractured and Dazed
The Kooks - All The Time
Kodaline - Shed A Tear
Velvet Moon - Queen Of Hearts
Passenger - Runaway

Ezeket szerettem tehát az előző hónapban, meséljetek ti is a kedvenceitekről kommentben! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése