2018. július 12., csütörtök

Elfogytak #33.5

Ismét külön bejegyzésben mutatom meg az elfogyott sminktermékeket, ugyanis viszonylag sok összegyűlt belőlük, aminek szokás szerint nagyon örülök, és remélem, hogy a jövőben is hasonlóképpen sikeres leszek. Van itt minden, úgyhogy lássuk. 


Essence Camouflage alapozó: nagyon jó drogériás alapozónak tartom, de valahogy a végére már nem volt olyan szép a bőrömön, mint amikor megvettem. Az biztos, hogy nem járt le, szerintem csak szimplán a bőröm volt másmilyen állapotban. Azt hiszem, már kivonták sajnos, vagy legalábbis nem mindenhol kapható már, ahol van Essence állvány.
Újravenném? Talán.

Maybelline Fit Me! Matte & Poreless alapozó: nem volt vele különösebb bajom, de nem is nyűgözött le. Eléggé természetes hatású, inkább azoknak ajánlanám, akik csak minimális fedésre vágynak, és nincs túl sok problémájuk a bőrükkel.
Újravenném? Nem.

Trend It Up Skin Supreme púder: jól mattított, viszont számomra túl kemény volt az állaga, eléggé kellett dolgozni az ecsettel, hogy kerüljön rá elég termék. Ettől függetlenül szerintem ez egy szuper drogériás púder, a célnak tökéletesen megfelel, és még minimálisan fed is.
Újravenném? Talán.

Essence Keep It Perfect! fixáló spray: nem az első, amit elhasználok belőle, és bár megoszlanak róla a netes vélemények, én szerettem. Nem mondom, hogy feltétlenül tartósabb lett tőle a smink, de szépen egybeolvasztotta a rétegeket, ráadásul a flakon annyira jól porlaszt, hogy át is töltöttem belőle a MAC Fix+-ból, és ezzel fújkálom.
Újravenném? Igen.

MAC In Extreme Dimension 3D Black Lash szempillaspirál (minta): egy meglepetésdobozban került hozzám, és bár nem vártam tőle sokat, azt kell mondjam, hogy jó volt. Nagyon szépen szétválasztotta a pillákat, tartós is volt, bár nem művelt túl látványos dolgokat a szempilláimmal.
Újravenném? Teljes méretben nem adnék ki érte ennyi pénzt, de kipróbálni jó volt. 

Avon True Ultra Volume szempillaspirál: szerettem, bár semmi extrát nem nyújtott, cserébe viszont nagyon tartós volt, ezt külön értékeltem benne.
Újravenném? Talán.

L'Oréal Paradise Extatic szempillaspirál: értem a felhajtást körülötte, valóban az egyik legjobb spirál, amit valaha használtam, viszont meglepően gyorsan beszáradt, körülbelül 3-4 hónap alatt, ami nálam abszolút nem jellemző.
Újravenném? Igen, de csak kuponnal.

Yanqina 36H filces szemhéjtus: számtalan darabot elfogyasztottam már, eBay-ről rendelve mindössze párszáz forint, és tökéletesen teszi a dolgát.
Újravenném? Igen.

Catrice Slim'matic Ultra Precise szemöldökceruza: imádom, tesztet is írtam róla, mindig kell itthon lenni belőle.
Újravenném? Igen.

Essence Superlast Brow Pomade pencil: nem lett a kedvencem...valahogy vastag volt a hegye, és túl waxos az állaga ahhoz, hogy szépen lehessen dolgozni vele, bár ahogy a neve is mutatja, ez egy "brow pomade" ceruza formában, én pedig egy jó ideje leszoktam már a krémes szemöldökformázók használatáról.
Újravenném? Nem.

Aden Cosmetics égetett pirosító: sokáig a kedvencem volt, de annyira régi már, hogy  szó szerint megkeményedett, egyben ki tudtam venni a panből, így inkább megválok tőle.
Újravenném? Igen.

Alverde Lash Repair Mascara: a fiók mélyén találtam rá megavasodva, így ki kell dobnom, viszont amíg még tudtam használni, elégedett voltam vele, valóban van szempillanövesztő hatása, méghozzá igencsak látványos, ezen kívül pedig én még a szemöldökömre is használtam, ott is működött.
Újravenném? Igen.

Ennyi terméket használtam el tehát, írjátok meg, ha van valamelyikkel tapasztalatotok :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése