2023. szeptember 6., szerda

Találj kuponokat és kapj vissza pénzt az online vásárlásaidból | PayPal Honey

Korábban már bemutattam két oldalt, a Bonusway-t és a Tiplino-t, ahol a saját vásárlásaink után kaphatunk vissza egy megadott százalékot az elköltött összegből, legrégebb óta és legtöbbször viszont mégis a Honey-t használom, amit nemrég megvett a PayPal, így már PayPal Honey néven található meg. Néhányszor már említettem, de most részletesebben is megmutatom, hogyan működik. 


A PayPal Honey is egy olyan böngészőbe épülő ingyenes kiegészítő, amely automatikusan végigpróbálgatja az adott webshopnál a lehetségesen működő kuponkódokat. Bárki hozzá is adhat újakat, ha esetleg egy hírlevélből észrevesz egyet, így szinte mindig van is aktuálisan felhasználható kedvezmény. Emellett a vásárlásaink után pénzvisszatérítést is kaphatunk, ebben az esetben PayPal-ra kiutalva. A Bonusway-jel és a Tiplinóval ellentétben, mivel amerikai cég, a Honey főleg külföldi webshopokkal áll kapcsolatban, ezért például a Glambot, Colourpop, Cult Beauty vagy Lookfantastic vásárlásaim után is visszajár valamennyi. 
Miután telepítettük a böngészőbe a kiegészítőt (a Chrome Web Store-ból, mint bármi mást, tehát teljesen biztonságos) az adott webshop oldalán böngészve mindig felugrik majd a Honey ikonja, amire rákattintva például a kosárba érve a rendszer megnézi, hogy milyen kuponokat tudunk felhasználni, és hozzá is adja a számunkra legkedvezőbbet. 
A mobilapplikáció Magyarországon még nem elérhető, csak böngészőből használható az oldal.

Én a próba kedvéért ezt most a Cult Beauty-n próbáltam ki, és talált is egy kupont:



Pontokat nem minden webshopon lehet gyűjteni a vásárlás után, de ha igen, akkor a kis fenti ikonra kattintva aktiválható a pénzvisszatérítés, ahogy a képen is látható, az angol Sephora (korábban Feelunique) oldalán például a végösszeg 1-5%-át kapjuk vissza pontokban. 100 pont 1 dollárt ér, amit PayPal-on lehet beváltani már néhány dollártól. Fontos, hogy az AdBlockert ki kell kapcsolni a vásárlás idejére, mert azzal együtt nem biztos, hogy az ember megkapja a pontokat.


Itt látjátok, hogy a múltkori Glambot rendelésem után is kaptam 100 pontot, és az egyenlegemet ki is utaltam magamnak, ami néhány órán belül meg is érkezett PayPal-ra:
 

Én már nem rendelek online úgy, hogy végig ne próbálgatnám a kuponokat, és a legtöbb esetben sikerül is spórolnom valamennyit, úgyhogy érdemes kipróbálni. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése