2023. szeptember 13., szerda

Augusztusi kedvencek | 2023

Augusztusban szinte alig próbálgattam újdonságokat, főleg nem sminkeket, úgyhogy ez a kategória ezúttal teljesen ki is marad. Helyette megmutatom a fesztiválos kedvenceimet, amik megmentettek a Sziget alatt, és azóta is a rutinomban maradtak.  

Az utóbbi években már nem mozgatnak meg túlságosan az Isana és a Balea limitált tusfürdői, mert nagyrészt ugyanazokat az illatokat rotálják, az Isana Dream Beach Honululu tusfürdő viszont azonnal megfogott, a papaya miatt kicsit különleges, a régi Hubba Bubba rágóra emlékeztet. Sziget alatt is ezt használtam, úgyhogy mindig az jut róla eszembe, vettem is belőle utánpótlást, amíg még kapható. 

A L'Oréal Elseve Hyaluron Plump 8 Seconds Wonder Water ugyanolyan jól működik, mint a Dream Long verzió, az illata sem marad meg olyan sokáig a hajban, és egyébként meglepően kevés elég belőle egyszerre. A Color Wow One Minute Transformation hajformázó krém igazi gyorssegély, két mosás között szoktam használni, amikor szöszösnek vagy száraznak tűnik a hajam, láthatóan segít a helyzeten. Az utazó kiszerelést vettem meg, de mivel körülbelül egy borsónyi elég belőle, ezért rengeteg ideig elég, nem mostanában fog elfogyni, pedig néhány naponta biztos előkerül. 

Az Eucerin Sun Pigment Control SPF50 napozó fluidot a Sipo Patikák tesztelős játékán "nyertem", agusztusban szinte csak ezt használtam az arcomra fényvédő gyanánt. Instagramon bővebben is írtam róla, de röviden azért szerettem meg, mert matt hatású, tökéletesen lehet rá sminkelni és nyilván megfelelően is véd. 


A hónap legnagyobb kedvence kétségkívül a Sziget volt, szívesen maradtam volna még néhány hetet, és idén különösen jó volt a társaság is, ami a fotósokat illeti. Végül két beszámoló készült el, ezeket itt és itt olvashatjátok. 

Kedvenc dalok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése