2021. december 6., hétfő

Internetes pénzkeresés | Tiplino

Korábban már mutattam egy oldalt, a Bonusway-t, ahol a saját vásárlásaink után kaphatunk vissza egy megadott százalékot az elköltött összegből, de többször előfordult, hogy egyszerűen nem érzékelte a vásárlásaimat. Nemrég belefutottam a Tiplinoba, ami ugyanezen az elven működik, de sokkal megbízhatóbb és több olyan oldallal is együttműködik, ahonnan gyakran vásárolok. 


A Tiplino is egy olyan oldal, amely webshopokat gyűjt össze, amelyek jutalékot fizetnek a vásárlók eljuttatásáért, a cég pedig ennek a jutaléknak egy részét megosztja a regisztrált felhasználókkal. Olyan webáruházakkal vannak partnerségben, mint a Notino, Ecipo.hu, About You, Booking.com, Orsay, Answear, eOptika, iHerb, Yesstyle, és még rengeteg másik, amelyekről általában a vásárlás összegének 2-5%-át kapjuk vissza. Ehhez mindössze annyit kell tenni, hogy regisztráció után az adott webshop oldalán felugrik egy kis ablak – ezt lent illusztrálom –, arra rákattintunk, majd amint megerősítették a Tiplinonak a vásárlást, a jutalékot a fiónkunkban jóváírja. Van böngészőbe beépülő kiegészítő is, ahol rögtön látni lehet, ha egy webshop szerződött partner, de az oldalon az adott webshop kiválasztásával is lehet vásárolni. 

Kifizetést akkor lehet kérvényezni bankszámlára, ha a fiókunkban legalább 1400 Ft nem kifizetett megerősített jutalom található. A megerősítés webshoptól függően beletelhet akár több hétbe vagy hónapba is (a Notinonál átlagosan 2-3 hónapba telik), de nálam eddig még nem volt olyan, hogy végül ne íródott volna jóvá. Fontos, hogy kedvezménykuponokat nem érdemes használni mellette, mert a cég tájékoztatása szerint ez sok helyen felülírja a jóváírást. 

 

Remélem, hogy tudtam újat mutatni, és hasznos volt ez a rész is.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése