2023. július 7., péntek

Elfogytak #59 | Újravenném vagy nem?

Legutóbb szinte egybehangzóan megszavaztátok, hogy új módszer szerint kategorizáljam az elfogyott terméket, ezért már ez a bejegyzés is úgy készült. Nézzük, mit használtam el az elmúlt hónapokban.  

Állandó kedvencek, amiket mindig újraveszek


Ebbe a válogatásba újonnan került be a The Body Shop Spiced Orange tusfürdő, a konkrét termékkel és az illattal is fogtok még találkozni ilyen bejegyzésben, mert télen betáraztam belőle, imádom.

Termékek, amiket újravennék


Itt is feltűnik a The Body Shop Spiced Orange, testradír formájában, nagyon szerettem a téli hónapokban. A Zesty Lime Blossom tusfürdő néhány napja fogyott el, mindenképpen betárazok belőle, amíg még lehet kapni. (Már elkezdődött a leárazás a The Body Shop üzletekben és online, a nyári kollekció tagjai is 25% kedvezménnyel kaphatók!) Az Adidas Skin Detox tusfürdőből már meg is vettem az utánpótlást, csakúgy, mint a Revox Plex Bont Repairing hajvégápoló olajból is. 

A L'Oréal Elseve Bond Repair sampon és balzsam szuper szerintem, biztosan ki fognak még kötni nálam. A Helia-D Regenero balzsam különösebb extrát nem nyújt, az illata és az állaga viszont nagyon tetszett, érdemes kipróbálni drogériás árkategóriában. A Color Wow Dream Coat Supernatural Spray-vel azért állok kicsit hadilábon, mert mivel hőre aktiválódik, a legjobb hatást hajszárítóval lehet elérni, én pedig a legritkább esetben szárítom a hajam, nyáron pedig egyáltalán nem, de hajlok rá, hogy a teljes kiszerelést is megvegyem és bevállaljam időnként a szárítást. A Batiste Care & Protect szárazsampont említettem már nemrég egy bejegyzésben, azóta is üresek a polcok a Müllerben, ezért még nem tudtam újravenni. 

A Bioderma Sébium Pore Refiner pórusösszehúzó krémnek valójában az előző kategóriában kellene lennie, mert már többször újravettem, most egy ideig nem fogom. A Revox Just Daily Sun Shield fényvédő abszolút megérdemli szerintem a hype-ot, bár tény, hogy gyorsan fogy.

Ami nem lett kedvenc, de talán újravenném


A Schwarzkopf Professionnal Chroma ID Bonding Color Mask színe nagyon tetszett, a csomagolásból viszont alig lehetett kinyerni nagyjából az utolsó egyharmadát a terméknek, a pumpát lecsavarva sem, mivel elég sűrű az állaga. Az Yves Rocher Pure Detox szárazsamponnak az illatával volt bajom, az elején még nem nagyon zavart, hogy elég maszkulin, de a végére már nem szerettem. A hatásával egyébként elégedett voltam, bár kicsit többet kellett használni belőle, mint mondjuk a Batiste-ból. 

Az AVON Planet Spa Blisfully Nourishing kézmosó kellemes volt, visszafogott illattal, kevésbé habzott fel, mint más kézmosók. A The Body Shop Refreshing Passionfruit testjoghurtot az utóbbi hetekben használtam el, de már nem lehet kapni ezt az illatot, úgyhogy ha akarnám, sem tudnám újravenni. A Geek & Gorgeous 101 Happier Barrier hidratálóból én még az első formulát használtam, év elején kicsit változtattak rajta és így még gazdagabb lett a formulája, emiatt ősszel/télen lehet, hogy teszek vele egy próbát megint. A NIVEA Cellular Luminous 630 hidratálót nem gondoltam, hogy ennyire megkedvelem majd, az 50 faktoros fényvédelem is jól jött benne, alap esetben viszont túl sok a bőrömnek.

A MAC Fix+ Stay Over sminkfixálóval összességében elégedett voltam, viszont mivel kicsit sűrűbb, már-már krémes állagú a benne levő termék, a szórófej nehezen porlasztotta. A Colourpop Feather Effect Brow Pen szemöldökfilcből túl világos árnyalatot választottam, azóta már vettem egy sötétebbet, amivel tényleg lehet szálakat imitálni, viszont elég gyorsan kifogy a hegyéből a festék. A szintén Colourpop barna szemceruza megkeményedett, Catrice és PUPA tusok pedig nagyon régóta voltak már a kollekciómban, ideje volt megválni tőlük.

Ami nem jött be, nem venném újra


Meglep, hogy csak két dolog került ebbe a kategóriába. A Revox Just Peptides 10% szérum önmagában és gyakorlatilag az összes arcápolómmal együtt használva is pergett, bármilyen keveset is használtam belőle. A Maybelline The Colossal Glam Black vízálló szempillaspirál már-már túl vízálló volt, kétfázisú lemosóval is alig tudtam leszedni, ráadásul meg is keményítette a pillákat, ezért nem szívesen nyúltam hozzá. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése