2021. október 26., kedd

Kedvenceim újratöltve | 2019 Október

Kis kihagyás után folytatom ezt a sorozatot, ezúttal a 2019-es októberi kedvenceimet fedeztem fel újra, sok-sok őszi alapdarabbal. 

A Fa Amazonia Spirit tusfürdőt ha jól tudom, már nem lehet kapni, pedig szívesen használnám továbbra is. A Cetaphil hidratáló testápoló akkora adag, hogy még most is van benne egy kicsi – a képről véletlenül lemaradt. A Physicians Formula The Perfect Matcha sminklemosó balzsamot azért nem vettem újra, mert körülményes volt beszerezni, mostanra viszont már itthon is kapható, például a Notino webshopjában. A The Body Shop Carrot Cream hidratálót örömmel használtam el, főleg éjszakára szerettem felkenni, és csak azért nem vettem újra, mert a vége felé már kicsit zavaróan erős volt az illata. 

A Colourpop Pretty Fresh színezett hidratálót még mindig használom, főleg inkább a tavaszi-nyári időszakban, és már érződik is, hogy fogyóban van. Az Urban Decay Eyeshadow Primer Potion szemhéjalapból azóta még egy utazó kiszerelést is elhasználtam, nem túlzás a hype körülötte, mert tényleg szuper, ráadásul azóta már Magyarországra is megérkezett a márka. A Too Faced Better Than Sex szempillaspirál továbbra is a kedvencem, mindig van belőle itthon. Az IsaDora Eye Shadow Quartet paletta limitált volt, de szerintem az állandó kollekcióban is van hasonló összeállítás, még a mai napig szívesen használom, mert egymáshoz jól passzoló színeket tartalmaz. A Stila Heaven's Hue highlighter Kitten árnyalatban valószínűleg soha nem fog elfogyni, pedig sokszor nyúlok hozzá. 

2 megjegyzés:

  1. Szeretem ezeket a bejegyzéseidet. Ilyenkor mindig próbálok visszaemlékezni mit használtam tavaly, nem 2-3 éve, csak tavaly :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, mondjuk nekem könnyű dolgom van így, hogy minden hónapban dokumentálom. :D

      Törlés