2021. október 12., kedd

Szeptemberi kedvencek | 2021

Szeptemberben szinte még nyár volt, úgyhogy az őszies sminkjeim, kozmetikumaim egyelőre még nem is nagyon kerültek elő. Nézzük is, miket használtam a leggyakrabban!


A TRESemmé Purify & Hydrate sampont őszintén szólva azért vettem meg, mert rengeteg reklámot láttam róla, és kíváncsivá tett. Szerencsére nem bántam meg, körülbelül egy nappal tovább néz ki vállalhatóan a hajam mosás nélkül ezzel, a termékcsalád fejbőrradírjával kombinálva pedig még jobb a hatás. A L'Oréal Elseve Total Repair 5 pakolást néhány éve már használtam, és úgy emlékszem, hogy elégedett voltam vele, ezért tettem vele még egy próbát, és szerencsére most is ezt tapasztaltam. 15-20 percig legalább szeretem a hajamon hagyni, szerintem így hatásos igazán, és nagyon puhává és könnyen kezelhetővé teszi a hajam.
A Dove Care & Protect dezodornak főként az illata fogott meg, egyre kevésbé viselem el magamon a nagyon erős illatú dezodorokat. Önmagában nem elég hatékony rajtam, de ez nem meglepő, a Rexona Maximum Protection dezodorral kombinálva azonban tökéletesen teljesít. Egy korábbi elfogyott termékekről szóló bejegyzésben már említettem, hogy mennyire odavagyok a Sol de Janeiro Bom Dia Bright testápoló illatáért, és nemrégiben megtudtam, hogy létezik belőle testpermet is Cheirosa '40 néven, úgyhogy szinte azonnal meg is vettem. 


A Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base primer nem véletlenül annyira népszerű, pedig először tartottam tőle, hogy kombinált bőrön hogyan teljesít majd. A mattabb alapozóim, korrektoraim alá szeretem használni, igazán kellemes balzsamos állaga van, ami egyébként nem marad fényes és csúszkálós. Az illata eléggé erős, gyógynövényes jellegű, úgyhogy aki illatmentes alapot keres, annak ezt nem ajánlom. A NYX Total Control Pro Drop alapozó hatalmas pozitív csalódás, annak ellenére is, hogy sokkal kevesebb terméket tartalmaz, mint egy átlagos alapozó (13 ml van benne), ehhez képest pedig nem olcsó. A legvilágosabb, Light Porcelain árnyalat tökéletesen passzol az arcomhoz. Az állaga nagyon folyékony, kicsit olajos-szilikonos jellegű, ugyanakkor szuperül fed, nem emeli ki a száraz részeket és összességében nagyon szép bőrképet ad. Az Essence I like To MAUVE It, MAUVE It! paletta szinte filléres szerzemény, abszolút megéri beruházni rá, mivel csodaszép, intenzíven pigmentált színeket tartalmaz, és én egyébként is rengetegszer nyúlok a lila árnyalataihoz. 
A PUPA Vamp! Sexy Lashes szempillaspiráltól semmi különöset nem vártam, éppen ezért meg is lepődtem, hogy mennyire jó: a festék állaga nagyon érdekes, szinte már krémes, és a pillák száradás után is rugalmasak maradnak. Intenzíven dúsít, nem tapaszt, és úgy tart ki egész nap, hogy micellás vízzel is könnyű lemosni. A NYX Epic Wear Metallic Liquid Liner tust Teal Metal árnyalatban szinte le sem lehet robbantani rólam, és nem csak azért, mert annyira tartós, hogy még kétfázisú lemosóval sem jön le, hanem mert annyira csodálatos, élénk türkiz színe van. Hasonlóképpen vagyok a Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer folyékony rúzzsal is 090 This Is My Statement színben, ami egy igazi élénk vörös, és tényleg mattra szárad. Az orrfújást, ivást simán bírja, evéshez viszont inkább le szoktam szedni és újrakenni. 

Kedvenc dalok:

4 megjegyzés:

  1. A folyekony ruzsrol tudnal swatchot mutatni? Nem merem megvenni mert nem tudom mennyire fog oxidalodni a szin

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semennyire, ugyanilyen élénk marad, és pont olyan a szín, mint amilyen a csomagolásban. Viszont ahogy kopik, úgy lesz egyre pinkesebb.

      Törlés
  2. Ugyanígy vagyok én is a Dove deoval, mellé használom a RMP-t és úgy érzem tökéletesnek :D.
    Azt hiszem mostmár tényleg teszek próbát a Vamp-al. Csupa jó dolgot hallottam róla.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van millió féle Vamp spirál, de nekem eddig ez tetszik a legjobban. :D

      Törlés